打印 上一主題 下一主題
收起左側

[閒談] YAHA!樂古小說區「吹水」鬥陣擂台!原創力量起動!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 CSI 於 2007-1-10 19:44 發表

我都是,回覆是推動力,
所以我經常都回覆別人。^^

200%同意,有人回覆,會令到自己

不會好像對空氣寫作一樣.....
回復 支持 反對

原帖由 魔幻騎士 於 2007-1-10 20:06 發表

200%同意,有人回覆,會令到自己

不會好像對空氣寫作一樣.....

沒錯 , 所以各讀者都要識做呢@_@
回復 支持 反對

原帖由 人中呂布 於 2007-1-10 20:09 發表

作者都可以各相評文or

回文會更好
回復 支持 反對

回文可以令作者門增加動力,又可以增加自己積分,更可以互相討論
一次過滿足你三個願望,可樂而不為呢?= =
回復 支持 反對

偶也是路過看=w="不過因為要上班+上學的關係,創作的時間簡直是長長長長長......加上感覺偶還很爛,所以怎寫也不滿意,還是先看看別人的作品再說......(別打臉....哎唷!我的鼻子是假的!:lol
說起來,能得樓主提名還真是榮幸=w=(謎之聲:笨蛋,是拿你來湊數罷了

回復 支持 反對

不怕啦... 作為作者怕那麼多為啥!?
來啊! 好好的幹~ 那才是小說創作的精神啊!!!
回復 支持 反對

原帖由 叱吒風雲 於 2007-1-8 19:50 發表

我係樂古呢到識左一班網友 飛雲生 n生 男孩生 冰雪 ...(識得我果d都應該比我罵過黎    = =)

冰雪好似係我msn個名喎= ="法哥= ="仲有,你好似串我多過鬧我囉。
-------------------------------------------------------------------
睇完大家所講既野,感慨良多(?),竟然同一時間見到咁多傳奇(?)人物,
之前所講既故事續寫遊戲,有冇興趣再玩一次?我好想玩><
-------------------------------------------------------------------
愛情小說好少咩= ="唔太覺(可能我唔留意愛情小說)。

原帖由 人中呂布 於 2007-1-10 20:09 發表

不過...如果係唔好既可能真係冇人回...好似我咁...
回復 支持 反對

原帖由 烈女 於 2007-1-10 21:54 發表

冰雪好似係我msn個名喎= ="法哥= ="仲有,你好似串我多過鬧我囉。
睇完大家所講既野,感慨良多(?),竟然同一時間見到咁 ...

唔怪得我篇野無人回啦...原來寫得唔好唔會回><
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 人中呂架/i] 於 2007-1-10 23:11 發表

唔怪得我篇野無人回啦...原來寫得唔好唔會回><

咩野?我去睇

原帖由 白羊 於 2007-1-10 23:57 發表
各位安好,,,

我也來說說吧,,,沒有什麼感覺,,,只是覺得剛開始來的那個時候傻得很快樂XD,,,

那種感覺已經變成了過後了,,,,《完》

P.S.為什麼我每次上來都好像見到烈女在回貼=W=?

...

有咁樣既事????幻覺黎架姐~我最近已經比較少上黎喇....

回復 支持 反對