打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 主角 印象 力量,7刀一問

打到幾多王 同埋可以點樣打得快d   所以近排都合左隻雀輔助下
回復 支持 反對

嫩貓貓 發表於 27-5-2017 12:16
主要係舊港巨已經玩過曬5神 想玩下其他 見新版出左好多新帥 自己又未玩過印象先整d無想帥玩下  之前舊滿巨  ...

好多王沒金巨都打唔到,老實講,有金巨真係除左蒙古D怪未必過到其他王都係沒難度
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 27-5-2017 20:23
好多王沒金巨都打唔到,老實講,有金巨真係除左蒙古D怪未必過到其他王都係沒難度 ...

依家打曬全巨商既王 都真係得蒙古隻大汗5夠抽 主要都係因為隻王妃好麻煩  其餘果d  即使無帥位放帕羅 隻無想300燕都點左成萬魔 所以其他王都係輕鬆打 講真除左升到全陣250同打曬巨商所有怪都無其他目標。 都有d衝動想合雀天玩既 但要升到禁上下高lv馬同雀再合再升 感覺好耐 考慮到自己都5知之後有無時間玩 所以先開依個post 希望睇下用依家自己個兵陣係5點樣貨金既情況下可以打得更快更多元。。而近排都有林過重生主 但計落如果我都係升到220就轉 好似重生黎都多餘 多3xx點 仲要怕自己升5翻250就退。
回復 支持 反對

打王唔難 只係人地場場10秒完 你可能40秒
回復 支持 反對

嫩貓貓 發表於 28-5-2017 02:35
依家打曬全巨商既王 都真係得蒙古隻大汗5夠抽 主要都係因為隻王妃好麻煩  其餘果d  即使無帥位放帕羅 隻 ...

其實用主玩一黎放技快
二黎靈活性真係好大, 想玩劍技又得,槍技又得,
如果你有攻城, 大把毛可以洗點, 隨時玩全智/全力/全血
所以個人覺得重生明男+印狐抵玩過黃牛/印象呢d
回復 支持 反對

而家除左蒙古怪 基本上你隻隻都225 神裝 打得嬴都唔出奇
回復 支持 反對

嫩貓貓 發表於 28-5-2017 02:35
依家打曬全巨商既王 都真係得蒙古隻大汗5夠抽 主要都係因為隻王妃好麻煩  其餘果d  即使無帥位放帕羅 隻 ...

想沒天王贏蒙古,建議轉美室同權2,有依兩隻易好多,最好有埋雷戰車,依家依隻將帥打王最痛
回復 支持 反對