打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 主角 印象 力量,7刀一問

arhoronald 發表於 25-5-2017 20:43
黃牛平過4神好多 ,黃牛38珠一封,天王我當你4神自升 都16本封,再加2封一神符,差好遠WO ...

要預250比掛狗代升 跟住可能比人呃 計計埋埋可能差唔多
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 25-5-2017 20:44
印象純谷戰玩下仲OK

要谷都唔用佢啦 後期真係裝飾用 我轉幾隻槍帥係旁邊加下攻重好
回復 支持 反對

印象 7刀, 曬左
如果都係要7刀, 2樓正解, 主食大力都可以
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 25-5-2017 21:35
要預250比掛狗代升 跟住可能比人呃 計計埋埋可能差唔多

你岩,,但我有天王個D都係自己一手踢晒
真係台巨除左轉兵唔玩無想,都係自己整反正都相差沒幾...
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 25-5-2017 21:36
要谷都唔用佢啦 後期真係裝飾用 我轉幾隻槍帥係旁邊加下攻重好

岩阿,但印刀中期好大力WO,你諗沒馬沒神情況下跟本沒野夠印刀升LV快,真係除左拿隻主
如果佢準備合馬合神個D印刀真係可以跳過,求其整隻渣槍/刀既兵都可以前期做住主力,印刀,我玩咁耐巨商最唔想轉既一隻,因為我起手就係祖1係咁用句刀
點解去到中期仲要玩句刀呢,好悶既...,真係合隻神玩下其他野仲好啦
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 26-5-2017 19:27
你岩,,但我有天王個D都係自己一手踢晒
真係台巨除左轉兵唔玩無想,都係自己整反正都相差沒幾... ...

要吸隻250既兵怪 講就易 我台服主要吸到200都吸到棄GAME
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 26-5-2017 19:29
岩阿,但印刀中期好大力WO,你諗沒馬沒神情況下跟本沒野夠印刀升LV快,真係除左拿隻主
如果佢準備合馬合神個 ...

係呀 反正都係用錢 整隻印象都一百幾十啦我睇 比多少少合隻神重好
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 25-5-2017 07:30
同場加映, 究竟完美黃牛+完美台凶+印女+火精+項羽+源氏+衣服玩7刀又有幾屈機?

完美黄牛挑夫3,606

如果呢個BUFF加落雀天到會點...
想像唔到有幾惡怖
回復 支持 反對

harry1516 發表於 27-5-2017 03:18
如果呢個BUFF加落雀天到會點...
想像唔到有幾惡怖

1.5-1.7倍傷左右姐係你原來打1M變左打1.5-1.7M左右
回復 支持 反對

主要係舊港巨已經玩過曬5神 想玩下其他 見新版出左好多新帥 自己又未玩過印象先整d無想帥玩下  之前舊滿巨 都係一馬打天下 又頂得又谷得 咁依家又有禁多野頂 都5洗馬啦 講輸出感覺都5係好勁 依家好多王 感覺5合天王 用馬打其實都5快 所以一直5林住合天王既我都廢事合  依排見升到悶都全陣230以上 除左升250 都想睇下自己果陣打到幾多王 同點樣可以打得快d 所以都係合左隻雀輔助下
回復 支持 反對