查看: 6408|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 汁game之前 汁柒左樂古啦

先是樂古無左規矩之後,等同無掩雞籠,你吊我,我又吊柒你,唔睇都唔知玩家咁鳩好文采,粗口成章.祖宗十八代山墳乜鳩都挖出黎講,

其次作為一個線下交流區,廢up對叼嘅野仲多過分享嘅野,為乜鳩真心唔知.版面好多貼 開黎多舊魚,睇完 哇叼然後得啖笑. 例如 : "咩門派強勢 " 哂鳩氣,問黎多舊魚無最垃圾睇你點樣玩. 國服申請教學  大個教學貼系度 唔睇喺度死問爛問  貶低自己智商為乜? "咩ser多人 " 自己開個細號上去睇同城睇校場睇地攤 成個ser一個地攤都無開叫玩撚猿.

再者,一開個樂古版面,喂喂喂呢個好憨鳩,呢個又廢西,呢個又笑死街坊然後 我丟你螺母, 你猴塞雷 乜差乜差然後叼翻場作為一個線下交流區 可唔可能出現翻應有嘅主題 文章  睇唔過眼又保持沉默嘅人大有人在 叉鳩左右上角唔撚睇嘅人大有人在
解放言語限制唔系保持版面興旺嘅做法,打機某種程度上都存在一種道德 類似於 武德   而樂古版 明顯無
笑而不語

評分

參與人數 2樂點 +10 Bravo! +2 收起 理由
囧大俠 + 10 + 1 無意義內容
fongkapan + 1 以前覺得d所謂版規好撚無聊,但e家我識珍惜 ...

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

懇求版主ban左92677669<---依個人 日日糸度出埋d 無厘頭既post 講野毫無義意
回復 支持 反對

先是樂古無左規矩之後,等同無掩雞籠,你吊我,我又吊柒你,唔睇都唔知玩家咁鳩好文采,粗口成章.祖宗十八代山墳 ...
心隨風去 發表於 4-1-2015 12:34

依家樂古同死左都無咩分別 , 如果無左個D廢UP POST , 可能成個幾星期一個POST 都無
回復 支持 反對

= =.......針無兩頭利.........喺咁架喇..........爆粗都好過死城(我喺咁諗)..........
回復 支持 反對

我覺得最無謂係開一堆初心者講野
唔知係咪自己自high應返自己但起碼我欣賞佢有耐性等4粒鐘跟住自high
回復 支持 反對

回復 6# 小靈=]

呢啲叫要型又要帶頭盔 {:15_775:}
回復 支持 反對

同意
而咩SER多人的帖又係其中最廢的
幾乎係周經POST...

其次
我亦覺得冇需要為左某D人令自己嬲
佢鍾意自HIGH 鍾意狐假虎威係佢的事
你打機唔係為左令自己激氣的吧...
回復 支持 反對

我覺得最無謂係開一堆初心者講野
唔知係咪自己自high應返自己但起碼我欣賞佢有耐性等4粒鐘跟住自high ...
小靈=] 發表於 2015-1-5 02:31 PM

你可能係其中一個xd
回復 支持 反對

打交可以打到叫人出街打xd
回復 支持 反對