查看: 23961|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 仲入點??仲轉盤??仲抽野?? 醒下啦!!! 睇下G1點走數呀!!!

事件發生於8月19日,小弟因工作太悶,都間唔中入下點玩下,但自依次之後,我永遠唔會再入點玩!!!

事情是這樣的,我個日放工買點番屋企,諗住轉下盤,因為轉左幾舊,開頭轉左D咩我唔記得喇,但我個日就轉中左重樓,點撚知出左黎比左3粒精金石我,
好似下面幅圖咁。

之後我就直接以E-mail 直接聯繫GM,查問有關既事。等左幾個鐘冇人覆,之後我就打電話去客服啦,點知G1既客服熱線仲衰過有線電線
我打左一個鐘,終於有人聽,之後就緊係問侯佢全家先啦,問侯完後就問發生咩事,之後佢話可能中BUG,要調查下D數據先可以講到比我知咩事,fine,我就話等,
佢話要一至二個星期既時間查,OK,都算,之後叫我EMAIL D野比佢,咁我就照做,把我既野SD落佢個E-MAIL到。

如是者,我又等到第2日,見佢地冇覆E-mail, 咁我又SD EMAIL啦,又等6粒鐘冇人應,我吊,之後唯有打佢個濕9客服熱線,今次好D,打左打概半個鐘,總於有人聽,
之後就少不了一些問侯他家人的說話,之後我問佢收到E-MAIL未,佢話佢未CHECK e-mail, 之後我問佢你地唔係應該一開工就要CHECK喇咩?? 之後你知唔知佢點答我??

佢話:我地一日會CHECK一次E-MAIL,通常係下晝先CHECK。哇,我依一刻真係將我既火即刻爆Q哂落佢到,直頭連佢祖宗18代都問侯埋,之後等佢CHECK完確定收到先CUT線(其實我十分有興趣知理垃圾平時做D咩)

好喇,如是者,我又等左2個星期,冇回應,之後又SD封信去吊7佢,佢先回我話仲CHECK緊,OK FINE,我再等,點知等到前幾日,收到GM依封回覆

睇到依度,我心中除左憤怒就只有無奈,無奈同無奈.....錢莊變左副本任?? 入錢莊刷錢夫人??
好彩我個日仲有CAP到其他圖,如果唔係真係輸左比佢

阿GM,我唔該你拎個C眼黎睇清楚,我個晚個段時間刷緊咩呢?錢莊幾時變左副本劇場???

唔該各位玩家,睇下依個PK代理商既所作所為,明明中左重樓,可以話你刷緊副本,咁依個代理既GAME可以唔洗玩落去了,完完全全係欺詐消費者!!!

比錢打機仲要受你氣???你冇野呀??
對於不公不義之事,我係現實生活都唔會忍,何況係GAME?我好大都會同你玩落去
奉勸各位唔好再抽天龍蛋/轉盤了,中左都唔會比你,下一站高登,請各位留名等睇戲啦!!!
回復

「幸運轉盤」注意事項

1.各玩家請注意,「幸運轉盤」會在每日00:00時進行系統重置,如玩家在每日00:00後進行第一次「幸運轉盤」時,必須先將「幸運轉盤」關閉再重新打開,否則有機會得到跟顯示中獎道具不符的情況。官方會以玩家最終所得的道具為準,恕不接受更換或任何補償。

2.玩家在參加「幸運轉盤」時,以最終所獲得道具為準。

●當玩家在參加「幸運轉盤」時 ,代表同意以上規則。
●官方保留「幸運轉盤」最終決策權

祝君好運
回復 支持 反對

樓主
對於你所遭遇的事
屬實的話真係感到非常不幸

提下你
與其SD信去
你不如直接去北角搵GAMEONE的員工好過
佢地都係得兩三個後生仔係度做野
SD信去真係哂氣架
話你知幾多日後覆 你唔親身追佢真係好似冇左件事咁

雖然對於樓主件事
到底係真係資料出錯定佢地HEA查
無法定奪
樓上都講左
佢都一早提左你咩咩最終決定權
(所有公司都用呢招保障自己...)

不過件事屬實的話
公道自在人心
等你的後續表現
回復 支持 反對

海關個面話,只要是貨不對辦,無論是虛擬定實物都會觸犯商品及說明條例,依家講緊已經唔係重樓既問題,係佢地有心欺詐消費耆犯法呀!!!
回復 支持 反對

佢有免責聲問你好似吹佢唔脹= =
回復 支持 反對

不嬲唔信轉盤會出重樓
回復 支持 反對

同情樓主 如果gameone做野係會比返你
但如果佢唔比 你奈佢唔何

冇入點免費遊戲中...
回復 支持 反對

不嬲唔信轉盤會出重樓
adjestman 發表於 25-9-2014 01:07

會出 不過我玩左1年 先見過出1件 王SER唯一一條重樓腰最後條腰賣左俾人 而且AC近來都賣埋 所以應該都真係中左既

但轉盤出重樓實在太多問題(BUG) 唔好太期望會出 出左都唔一定有...
回復 支持 反對

我玩左耐都係見過人打霜影中重樓
回復 支持 反對

參見持刀CUT有線大法
回復 支持 反對