打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 淺談機體靈活化的小技巧-收衝(無聲衝)

你自便就真
邊個似得你成日都捕住樂古SD區充大師
舞動神經 發表於 9-11-2013 01:08

次次講過既野都要改改, 明明星期5晚你就講"自便啦大師"<--大意

星期6又改啦, 至於點解要改多次可能你將呢件事睇得好重, 好記住; 反而我就星期6,日都有其他野搞冇上樂古, 何況我都忘記了此事

網上傾計同真實傾計有好多唔同地方~~~~

真實傾計好多野就係當時反應, 反而網上傾計好多人可以裝大神查資料 改口 收番等等

不過算啦, 都冇乜野好講, 你搵交嘈先, 搞到SD及樂古風氣甘差=.=
回復 支持 反對

雷臣你覺得腦補係腦殘既意思

自己中文水平低 自己鬧自己腦殘 又要屈我鬧你
有野補充咪編輯囉,好出奇

講到好似你冇編輯咁?
回復 支持 反對

YA  咩囉....一見到妳就諗起妳句野..
回復 支持 反對

回復 53# bananafish

報上名來!!
回復 支持 反對

次次講過既野都要改改, 明明星期5晚你就講"自便啦大師"
雷臣 發表於 11-11-2013 10:58

其實你自己唔識用就話樣野無用會唔會太過武斷?正如你唔識計數會唔會話數學無用?? 實用性唔高??
次次睇你自命清高 看透世事咁**真係好崇拜你
回復 支持 反對

其實你自己唔識用就話樣野無用會唔會太過武斷?正如你唔識計數會唔會話數學無用?? 實用性唔高??
次次 ...
鰐島亞紀人 發表於 11-11-2013 22:12

其實係我眼中, 識得用, 同用得熟同用得好分別好大, 就算插左部件會令部機既機動性大增都係咁話, 因為用得熟既話, 基本上你插咩部件部機都係長期處於爆敏既狀態, 駛屁插機動性?  好啦, 我就算當插埋, 我以前睇過條韓服某高玩用f91既片, 佢收衝用得非常熟, 插左機動性既部件一樣顯得佢整體動作更流暢, 根本唔存在無作用呢個情況

會覺得無作用既, 得一個可能, 就係根本自己用唔熟, 唔知道實際用得熟個陣既情況,  唔係話識出幾下就叫識用既, 9成動作用哂先真係叫識用
大把韓服高玩都用得好熟, 就算g改之後一樣唔會改變到佢地動作既流暢性
回復 支持 反對

其實係我眼中, 識得用, 同用得熟同用得好分別好大, 就算插左部件會令部機既機動性大增都係咁話, 因 ...
papageno 發表於 11-11-2013 22:36

雷臣:要不是我入點?港服早就完蛋了
回復 支持 反對

回復 27# 舞動神經

關你_事 死基佬
回復 支持 反對

次次 ...
鰐島亞紀人 發表於 11-11-2013 22:12

覆埋#56同你啦

講反收衝, 我早幾年已經識用, 不過後來開始少用, 而空中轉武收槍也同收衝同理不多說

而#56那位人兄也講得好岩, 用得好可以更加勁, 至於是否爆敏就各有各睇法啦, 這不是重點

而我係呢個POST只係講左下自己用過收衝認為加成不大,  樓主就一句腦殘插埋來

係冇得罪同冇串過佢既情況下, 只係不完全認同佢既睇法, 佢就主動插人 同人身攻擊

這是你地呢D年齡層既網絡文化嗎?

如果你地認為甘樣都叫做自命清高, 我真係唔明你地諗緊乜先岩
回復 支持 反對

回復 59# 雷臣

雷臣你真心覺得腦補=腦殘?  

原來你一路都係度九唔答八 花時間睇你D堆大篇幅廢話,我真係蠢

語文老師  得早

係咁自已  自己
都唔知你呢種人係咩心態

我冇用過任何攻擊性字眼
中文唔識,你可以問我,我可以教你 唔問你可以GOOGLE

又唔問又唔GOOGLE,你D朋友又唔提你..
真係唔知點搞

http://lmgtfy.com/?q=%E8%85%A6%E8%A3%9C

對你來說真是很困難嘛
我洗插你?對我黎講,你呢種閒人
我洗插你 你會唔會自視過高
回復 支持 反對