查看: 4513|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[疑難雜症] 點解亞斯特洛會變得禁勁

佢唔係只係桑立托斯既助手黎炸咩

係藍光打佢都仲廢到HIHI
依加講到佢變禁勁

中間發生左咩事

有冇有睇劇情既人話比我聽?
回復

首先 亞斯特洛唔係 桑納托斯助手 係出賣桑納托斯既人
估計應該可能有機會大概也許或許maybe係話咩同我合作就比你變超勁之類啦
之後應該可能有機會大概也許或許maybe桑納托斯被吸引左而搞到傑尼亞大陸D神比佢控制哂
之後十七小俠就攻到征服神殿打敗左桑納托斯 亞斯特洛見到十七小俠咁勁就偷左征服神殿既淨水淆底走左十七小俠就追亞斯特洛追到去阿特梅迪亞(沙漠果邊應該係外傳之類啦 果邊係佢地行錯路)
係途中杜爾出現過仲搶左十七小俠佢既身上五個淨水(雷神之鎚)
之後就
應該可能有機會大概也許或許maybe合左靈魂石 靈魂石大約就係好似動漫果D之類啦應該 用一用變到好鬼勁 就係由藍光既廢柴變到咁          有錯請指點PLZ
回復 支持 反對

回復 2# 疾風乂軒

明顯亞斯特洛一開頭未認真,一認真個樣都唔同晒~
回復 支持 反對

我覺得佢藍光果個形態勁d wo
起手快 佢招魔劍陣幾勁啊...

魔形係招地爆勁囉
不過熟左個規律又覺得冇乜野咁-.-
回復 支持 反對

亞斯特洛唔係神黎咩..........???
按故事仲有發展機會
回復 支持 反對

睇最新個圖,好似話佢拎左魔族既力量,但係又唔完美-.-之後暴走化
其實GC個故仔做得唔好,好多中間既野都唔之點解......睇到一頭霧水。
回復 支持 反對

回復  疾風乂軒

明顯亞斯特洛一開頭未認真,一認真個樣都唔同晒~
calson3 發表於 23-4-2013 22:39

原來味認真= =我以為佢就係咁鬼廢 有靈魂石先變到咁Q勁
亞斯特洛唔係神黎咩..........???
按故事仲有發展機會
EC膠 發表於 24-4-2013 12:23

佢只係一名劍士
睇最新個圖,好似話佢拎左魔族既力量,但係又唔完美-.-之後暴走化
其實GC個故仔做得唔好,好多中間既野都唔之 ...
正紫月 發表於 24-4-2013 16:33

嗯 仲有好幾個角色仲味講點入隊= =
回復 支持 反對

喊,gc明明系小愛揾老豆開始,點解e+佢老豆完全唔見左QAQ
回復 支持 反對

其實GC個故仔做得唔好,好多中間既野都唔之 ...
正紫月 發表於 24-4-2013 16:33

可能韓版果邊D公告交代曬,唔響遊戲入面加入劇情
回復 支持 反對

乜原來呢隻GAME仲有故事GA?
回復 支持 反對