查看: 5612|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[對戰] 某人 極度缺德 + 連輸8場就發睥氣罵人~~

關閉 [複製鏈接]

我想認真問下gc們朋友一樣問題..gc開mp4出黎有冇話對戰唔比用?? gc開跳制出黎有冇話對戰唔比用??  我今日同e個神手峰檜草玩1.1...我玩跳斬殺到佢話我屈佢跳打..我用mp4打死佢又話我用mp打死佢...我想知對戰比人唔係咁玩嫁?跳斬就有問題??玩遊戲羸到就得嫁拉..唔通你玩對戰要狂捉先叫技術?? 自己輸左幾場就唱人屈你mp4.跳斬..你不如話埋我屈羸你16場呀..玩20場羸得果4場仲學人發睥氣??佢自己都有係一邊camp住晒...唱人果陣唱人camp住佢..唔唱下自己有camp住人地...真係幾搞笑下!!我開場你唔仲意玩咪唔好入囉..又要入又要輸唔起..都好少見到你d咁既人...輸左仲好意思唱出去既..唔通我羸連羸你8場又要周街同人講你廢??玩得對戰不嬲點玩都得嫁拉..你理撚得我點玩....唔通我唔郁係度掛機比你殺又話我廢.冇技術.咁都比你屈死咁??我玩咁多次對戰真係第一次見到有人小器到咁...我自己輸比人我都走人la...似你咁樣??唱人做乜唔順便提下自己連場8場既???你玩對戰camp我又要話你camp羸好廢??你低唔低能d呀..!!你咁唔仲意做乜唔叫gm封左跳制佢呀?叫佢封埋mp4佢拉..!出左mp4唔係比人玩嫁??要拎黎打圖???你咁講不如你都唔好玩拉..你都好仲意跳斬下wor..唔好講到得我咁呀...!唔該大家注意下同欣賞下e個人..!!唔係勁既唔好同佢(峰檜草)玩呀..唔係又屈你e樣果樣嫁...!!佢係勁就唔會連輸咁柒@@我就叫small立!講埋你知都仲得..!你係有技術咪唔好跳斬黎殺我囉..!行住打呀笨!

評分

參與人數 2樂點 -30 收起 理由
小雪冰 -10 標題不可指名道姓 (版主會加以修改) ...
S!u絕淚 -20 久仰大名 btw請注意言行

查看全部評分

回復

玩遊戲羸到就得嫁拉..大戎戎子 發表於 5-9-2012 16:04

我本來中立的
但見到呢句...
回復 支持 反對

房名無寫就用得架啦
如果佢唔同意就請佢自離啦
回復 支持 反對

我本來中立的
但見到呢句...
clarence2468 發表於 6-9-2012 01:07

我都係咁話= =
btw好長,睇左好耐= =...
回復 支持 反對

SAD
遊戲太認真就輸了
回復 支持 反對

無錯系出左mp4無話唔比對戰用
咁我又想問你,隻game出個對話框出黎一樣系比人打字,至於人地打乜其實同你用mp4,跳打一樣
關你差事
比你吹漲
再講,我又唔覺得你e+開名上黎鬧人又好岩lor
同埋你個句玩遊戲羸到就得嫁拉都真系幾黑人憎
回復 支持 反對

回復 6# aa22434312

都係你講得岩
遊戲認真就輸鳥
回復 支持 反對

6樓講野正到爆啦
好啦人打VS你打VS你屈跳攻屈MP4 你話無問題
0K人打字佢打字佢嘈你串你話你屈乜屈乜 咁又有咩問題?
對戰贏到就得?
宜家D人無品到呢...
心諗,就算佢點唱,你放得上黎,邊個無品D,一望就知.
回復 支持 反對

6樓講野正到爆啦
好啦人打VS你打VS你屈跳攻屈MP4 你話無問題
0K人打字佢打字佢嘈你串你話你屈乜屈乜 咁又有 ...
叛逆小天 發表於 7-9-2012 02:37

只可惜認為贏到就得既人佔大部份玩家
BTW小天哥,有人同我講,小天都唔識,好_有限喎
回復 支持 反對

會5會係咁呀?
好_有限關識5識我咩事?
回復 支持 反對