查看: 3562|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [新手報到]

關閉 [複製鏈接]
如題(?)其實個ac.好耐之前申請落(?)不過呢排因為大會而多番上水(?)
主要出沒地方係荃灣,金禾/天天/金星出沒可能時間不定(?)
(不過出年開始會有最少一年主去沙龍(?)
主玩:jubeat/iidx/太鼓(重新練番)
附jubeat分表(?)(因為懶既關係好少更新)
http://jubegraph.dyndns.org/jubeat_copious/user/24400017825149/
回復

嗯 唔錯

不過你也不算是新手了吧(拖
回復 支持 反對

回復 2# Torchic╳小火雞

係大大面前我只係一個岩岩識行既bb(?)
回復 支持 反對

回復 3# s71152341

多d挽下其他歌..雖然有挽果d歌唔低分@@
    但係有好多好挽既歌你未挽xD
回復 支持 反對

主去沙龍

BECAUSE沙田IVE@@?
回復 支持 反對

BECAUSE沙田IVE@@?
lll161616 發表於 2012/8/6 04:21

(人地好似岩岩入左中大maths 好似係
回復 支持 反對

Torchic╳小火雞 發表於 6-8-2012 11:01

見到呢度已經好自卑 我等緊jupas 17號放榜
我最好既offer 都只係poly engine

btw 可否教下我點樣用樓主post果個分網
之前我用一個叫jubeat info  我更新過好多次 佢都仲係唔識更新
回復 支持 反對

回復  s71152341

多d挽下其他歌..雖然有挽果d歌唔低分@@
    但係有好多好挽既歌你未挽xD ...
enttyes 發表於 5-8-2012 18:56

冇乜錢打Q_Q......呢排想主練iidx+練番太鼓...(大夏祭我1首都未解過)

Torchic╳小火雞 發表於 6-8-2012 03:01

大大你咁熟識我既?wwwww

見到呢度已經好自卑 我等緊jupas 17號放榜
我最好既offer 都只係poly engine

btw 可否教下我點樣用樓 ...
下..唔係掛 發表於 6-8-2012 03:48

個個人既能力,喜好都唔同,唔駛咁自卑既:)
分網果度:
(1)入去e gate度,dl左jubeat果度既第1頁(卡資料果頁)同埋分表果3-4頁(記住全部都係要html only)
(2)上去http://jubegraph.dyndns.org/jubeat_copious/  度,upload你dl左既野
回復 支持 反對

回復 8# s71152341

點樣dl落黎?..

順道問一問 vsAve係咩黎?
回復 支持 反對

回復  s71152341

點樣dl落黎?..
soneyiu. 發表於 12/8/2012 14:08

最原始既另存新檔.
回復 支持 反對