打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

咁我的確係佢大客=.=我瑪奇都玩左5年....

唔合理佢一早唔俾我啦a_a
回復

咁我的確係佢大客=.=我瑪奇都玩左5年....

唔合理佢一早唔俾我啦a_a
孫策伯符 發表於 3-11-2010 17:52

以我所知
一開始是派給不是洗場但有打X國對X國(不是混戰)的國戰的人(同團告訴我 真假我不知道

但藍國有些人在吵為何不給其中一位洗場的人(紅國有沒有吵不知道
而那位也是“大客”之一(他自己本人表示他有花上過千元

黑橙受到他們的壓力,再發給洗場的人也不奇怪
回復

用左本人一個鐘時間,我終於睇哂所有野容許本人老實講幾句。
      z君 一開始我中左ivis果時,我比藍國幾位有分幫洗場既人話我冇資格拎。我都同你有過相同既諗法,
但當我自己落左線 冷靜諗下,其實佢地冇做錯野。佢地的而且確有付出佢地既時間去打,唔通只有比錢先叫付出? 或者你會話 我只係靠運、冇咁既資格講野,但唔通我又冇付出咩?其實由活動開始既時候 大家都應該知
一定會出現d咁既清況。但人不犯我 我又何必與人爭執呢。
    雖然我唔知你真係因為睇唔過眼而出聲,定係人有我冇既心理作怪。
我只能同你講一句,
勿將遊戲看得太重
活動已過 無論再點講都已成定局,所以 你亦無謂再爭吵不休啦。

周兄你亦無需太介懷其他人既說話,錯既人不在於你。如果話有洗場就係一定有錯既話。咁點解唔去話果d有份洗場但冇ivis既人,有玩cb都應該知
一個國戰場,最少都要雙方有2人先可以開始,咁唔通所有洗場既人,只要佢地冇ivis就等同冇錯?有洗而中左ivis就係千古罪人?

ps:由你一開始 只針對周兄 其實就暴露左你口中既正義 其實只係你既自我主義
回復

再回88k:
如果要計所用既錢,
我諗我唔會少過中ivis既任何一位
因為我係cb所用既錢都已經過萬
或者你會質疑我 點解用成萬都只有咁既實力
咁我只可以答你 出得錢多 唔代表勁
我係比得錢多 但我每日玩既時間
我自問絕對比唔上佢地

ps:本人係黑橙所用既錢 唔止係cb既萬幾
以前玩三小同cso仲有Fez亦用得唔少
回復

好一位黑橙受害者 (合十
回復

洗場沒道德?那又如何
你的正義不是我的正義,你的道德當然不是我的道德
現在還談法律了嗎?這些人制定的東西簡而言之就只是:
成王敗寇

現在拿著IVIS帶領勝利的不是你,是周瑜
所以你就閉上你的臭嘴,乖乖地當食物好了
不要不爽被虐死就來噴誰無恥洗場

邪惡者要自豪的邪惡,要為自己找道德制高點的請滾回去舔傷口
無良品 發表於 2-11-2010 21:12

1)一開始就說洗場沒有道德,隨即又表示你洗場有你的道德,非我的道德(從上文下理明顯可以理解出來),既然沒有道德,又何來你的道德,想示範什麼是前後矛盾嗎?

2)什麼你的道德? 道德並沒有個人性,是群體行為舉止的規範準則,何來你的道德?

3)我不想談法律,是有人說不過去就把事情訴諸法律(像是威風凜凜的樣子)

你的說話讓在下被人覺得卑鄙無恥,而令我聲譽受損,然而我又不是犯法的人,那你認為我會不會查你的ip,再找你住扯?
孫策伯符 發表於 28-10-2010 21:02

我有沒有心虛不要緊,重點是他已經滿足了真正犯法的條件,我隨時可以送他一程了^0^ ...
孫策伯符 發表於 29-10-2010 08:26

我指都足以作成中傷的條件www
孫策伯符 發表於 2-11-2010 12:14
回復

z君 一開始我中左ivis果時,我比藍國幾 ...
噬神 發表於 3-11-2010 18:32

我突然想問你是否真的看清楚
誰配有ivis就不得而知,但可以肯定的是用刷場來強奪ivis 的人最沒有資格配有她
某日,見到某周呆貨玩她,實 ...
zamouse 發表於 17-10-2010 13:14

以我理解 根本沒有針對之意
只不過只有周瑜來回應才只說他罷了

還是這比喻 你在比賽、考試等作幣也要付出(小心工作人員,以免被發現
難道又沒有錯?
再回88k:
如果要計所用既錢,
我諗我唔會少過中ivis既任何一位
因為我係cb所用既錢都已經過萬
或者你會質疑 ...
噬神 發表於 3-11-2010 18:36

我不是指黑橙不想得失最大的那位客人
而是那班用錢多的大客
回復

我明你既意思 但黑橙既作風又唔係今時今日先知
咁又為咩要嘈咁耐呢
本人的確係睇少左果段
但老實講 付出佢地真係有
只係付出既方法有錯
佢地有冇罪亦唔係我地可以決定
就連代理都默許佢地咁做
咁你地嘈又有咩意思
唔通比你地係e度講羸左
就唔會再有人洗場?

正如之前某人同我講
打機 就係有錢有時間既人大哂
所以 e家我都廢事理果班洗場既人
佢有佢洗 我有我玩
回復

z君 一開始我中左ivis果時,我比藍國幾 ...
噬神 發表於 3-11-2010 18:32

那我也可以回句: 勿因為只是遊戲而將平等對待看得太輕

--->其實佢地冇做錯野。佢地的而且確有付出佢地既時間去打,唔通只有比錢先叫付出?
他們沒做錯事? 有付出所以沒錯? (請想清楚,何為做錯事的正確意思)
對錯判斷不在於有否付出,是在於有否違反規範準則 (舉例:付出了很多去做不道德的事,於是就變成了正確或合乎道德的事嗎?想清楚)

--->其實由活動開始既時候 大家都應該知
一定會出現d咁既清況。但人不犯我 我又何必與人爭執呢。

自律的問題不代表洗場本身合理

-->周兄你亦無需太介懷其他人既說話,錯既人不在於你。如果話有洗場就係一定有錯既話。咁點解唔去話果d有份洗場但冇ivis既人,有玩cb都應該知
清楚意思:只能說錯的人不僅僅只有周某,不能說他不是錯的人
理解清楚: 我沒說只有ivis的人才有錯,我是說洗場有錯,弄清楚(我怎沒說其它洗場人,回應那些出來說我不是的就已經不少了)

--->
一個國戰場,最少都要雙方有2人先可以開始,咁唔通所有洗場既人,只要佢地冇ivis就等同冇錯?

理解清楚: 我哪句說有洗場沒有ivis就很對,沒有任何錯? 只是你個人認為,我從來沒同意過

回復

正如之前某人同我講
打機 就係有錢有時間既人大哂
所以 e家我都廢事理果班洗場既人
佢有佢洗 我有我玩
噬神 發表於 3-11-2010 19:15

是自掃門前雪的心態吧,如果活動規則只是按幾多場就得獎,那就可以,但像比賽那樣按排名,一出現舞弊就並非事不關己了
回復