查看: 18228|回復: 68
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] ★韓國人氣極高數碼暴龍RPG 2 Digimon Masters★(更新左)

大家一齊黎懷舊下數碼暴龍既熱潮啦

各位有興趣既朋友會一齊玩啦

如果唔識註冊可以pm我

----------------------進化表係23樓-----------------------

-------------------全怪物既英文名41樓-----------------------

M群,歡迎大家加入

group35172@xiaoi.com

~~~~嗚謝  *啊傑* ~~~

遊戲名稱Digimon Masters

測試會員名稱:
★龍★(game:0Leung0)

官方網頁: https://www.digimonmasters.com/
遊戲類型: 3D MMORPG
遊戲狀態:公測星評 (5星為滿分)

畫面:★★★★☆ (5星為滿分)

評分原因: 畫面方面頗細緻
         E.G:數碼獸既描繪細緻(可睇圖)

數碼獸既技能亦都幾靚圖度會有亞古獸出技既圖

而人物就比較差,只係可以換衫褲同埋鞋細緻d既手套啊等等都顯示唔到

但整體畫面真係唔錯所以比4星

內容:★★★☆☆ (5星為滿分)
  評分原因:基於係韓文完全睇唔明既關係,所以我只能比兩星

而佢既任務係跟番動畫既故事既(以我見前解過既任,估出黎)

仲有好難好夫到蛋出黎所以要成日係咁去打蛋同data

同埋d怪物都叫幾多種,可以做寵既都唔少

操作:★★★☆☆(5星為滿分)
  評分原因:基本普通game (f1 ….f8 1….8等等)

動作流暢方面是不錯既.好少會有lag既情況

而且地圖唔會太大唔洗跑黎跑去既時間太長

整體:★★★☆☆
  評分原因:呢隻game畫面方面唔錯既(詳睇圖吧!!)

至於“夫”蛋方面耐唔耐玩就見人見智啦(聽講任務會有送隻100%隨機蛋)

電腦配備要求:
CPU:或同等性能芯片已證實比較差既電腦都可以玩到
內存:256M
顯卡:GeForce 5200FX或同等性能顥卡
顯存:256M
遊戲截圖
有興趣既朋友留名一齊玩啊小弟第一次post推介希望大家多多支持如有不足可以留言,我會改改

----------------------------------------分隔線----------------------------------------

由於部份電腦會顯示唔到韓文所以建議大家下載Microsoft AppLocale

點擊下載

之後將隻game翻譯成韓文遲d會整埋教學(等我整埋個申請ac教學先= =)

文字教學版= =

1.安裝完之後係開始個度開AppLocale

2.下一步

3.點啟動程式.....瀏覽之後指去DMLauncher.exe,之後確定,下一步

4.選語言(最低個個),下一步

5.打勾(係)建立捷徑…

6.完成

7.入game之後有3個ser既就可以睇到佢地3個名同埋其他韓文字

係度順便講下大家一齊玩最短名個個ser啊

個個ser比較多人玩ga

----------------------------------------分隔線----------------------------------------

申請教學:

打身份正同埋名

分蛋問題

M群,歡迎大家加入

group35172@xiaoi.com

~~~~嗚謝  *啊傑* ~~~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
JSN + 8 內容精彩

查看全部評分

回復

最衰唔係中文啦=3=唔係實玩
回復 支持 反對

有冇興趣一齊玩呢
多d人好玩d= =
回復 支持 反對

lau ming 留名一齊玩
回復 支持 反對

幾Q wo~
有個問題:
係人同隻暴龍一齊打怪定係人叫隻暴龍打怪?
回復 支持 反對

我想玩  幫我申請埋 得唔得呀 ~.~
回復 支持 反對

知左好耐
不過因為唔識「該神秘文字」
所以唔玩
不過如果有中文攻略講哂所有野我都玩得落
回復 支持 反對

聽講冇幾多隻數碼獸嫁咋何...由頭到尾得三隻?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

mui1388ken 發表於 1-7-2010 10:02

當然可以玩其他獸
不過一開始選三隻獸其中一隻
之後可以打「數碼蛋」(機率出) 就可以玩其他獸
回復 支持 反對