打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

哈哈 我幾時有話你整+8 果個係例子OK? 唔識字睇多幾百次啦 可能你會睇得明既

我係冇證據呀 我檢舉唔到你條 ...
l6261992 發表於 7-3-2010 14:06

話我整+8 果個係例子,你講曬啦,講d冇ge野來做例子咪係廢話係咩???
e+又唔走阿, 得把7口, 講得出做唔到,7下7下學人串
串完又宿9偷賴死唔走??
回復

哈哈 我幾時有話你整+8 果個係例子OK? 唔識字睇多幾百次啦 可能你會睇得明既

我係冇證據呀 我檢舉唔到你條 ...
l6261992 發表於 7-3-2010 14:06

心靈繼續火上加油

7頭心靈自己都叫7洛幫你整bug鞋啦,成9日扮正義??

話我整+8 果個係例子,你講曬啦,講d冇ge野來做例子咪係廢話係咩???
咩暫時見唔到佢話踢我???要踢一早踢左啦???你老幾踢人要同你講???
e+又唔走阿, 得把7口, 講得出做唔到,7下7下學人串
串完又宿9賴死唔走??
回復

頭像被屏蔽
回復

e+又唔走阿, 得把7口, 講得出做 ...
六花亭 發表於 7-3-2010 15:13

+8外掛裝冇-.-? 笑 你好矛盾 又話+8俾人封左 依家又話尼d係冇ge野黎
我冇話過唔走 我係睇仔踢唔踢你姐 佢唔踢我先走 唔該你唔好下下77聲啦 威d嫁?
回復

+8外掛裝冇-.-? 笑 你好矛盾 又話+8俾人封左 依家又話尼d係冇ge野黎
我冇話過唔走 我係睇仔踢唔踢你姐 佢 ...
l6261992 發表於 7-3-2010 15:38

ok,信住一成先
回復

好野 Grin又就快散~~
回復

我處理緊 吾關事者吾該吾好出聲.

仲有. 前幾日我都接到d線報. 我會處理.放心
回復

而家個ser係冇+8飾既野. 六花係幫團入面d人整野. 但佢冇整影響game既野. 雖然手法係吾岩.但完全冇影響GAME既平衡. +9+3衫褲鞋.我諗冇人會話係影響GAME既平衡.
回復

有人話六花用外掛. 我可以用我黎擔保佢.佢冇用外掛. 但佢係有用+9+8衫褲.佢都應承左我吾用.咁件事係咪可以完結
回復

頭像被屏蔽
回復