打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

頭像被屏蔽
回復

自己寫program不嬲都係,不過唔係外掛JA
好似你咁淨係識DL來用??
好似你咁去大陸搵個修改能力去台版偷用?.?
一冇左修改能力就A/C都賣唔切~唉
係GE,ADMIN把炮仲大過MASTER
MY NAME IS JYIK ????噁死
回復

好撚勁呀
回復

心0 msn唔理我-.-
快d 比隻pg黎
回復

話人吠 真係好似一隻癲狗咁
作一D毫無根據既假設
話人開外掛 自己係度以外掛驕傲
你入面叫六花亭 就係樂古開個名
比人知道你係六花亭 定係掩飾你既前科 大家一清二楚啦
你係你個交易post一味話人乜話人乜
自己個底花能哂 仲可以聲大夾惡
早排開外掛 post埋整大個人 又講到自己識寫program 幾能叻
對唔住 依D野 我做唔到 即使我做到 我亦都唔會應用係依一方面
繼續做你既hacker啦柒頭
回復

直都拗番彎 我投降了
回復

笑哂
踢左之後話冇踢: o )
思覺失調 定係自己有夢遊症唔知??
你連丫文保你都唔夠薑講
雖然打狗係要睇主人 但係依隻狗太癲了
唔打唔得
其實你都ok厚臉皮 三番四次比人踢左出去 仲有臉入番黎 so far so good ^^
回復

本身都話左唔想挑起罵戰
我都聽文講無繼續咁嘈落去
個回覆都係4日前 你自己無啦啦吠 我有咩計仔
回復

哈無啦啦作文
回復

樓上條7頭7完未???
GAME度GE六花亭同論壇GE六花亭我有掩飾到??
喔你話D BUG裝??大把人用過唔見你DIU??ON997
成班虛偽西,我個post一出,成班正義綠帽大軍排隊搵我整,唉

識寫program 一定要寫外掛要做hacker??
唔該你啦味咁幼撚稚OK??

阿文同阿陸你咪問下佢地,我同你地嘈完我隻真龍同阿牧佢有冇收過,我有冇申請入過囉,呢2隻開G.R.I.N團果陣就入左ON9燃7
你咪問下隻jy狗係咪淨係踢左我隻g,中鋒六花亭同大卑囉
on撚99

brian你唔想挑起罵戰???個個post都溜DIU
你個回覆係4日前唔係叫嘈??
我神早冇燃嘈,係你條PK次次走來溜DIU
回復