打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 突擊自由部件分享(更新於8月10日 凌晨)

我同你相反 我著重攻擊同敏捷 速度 因為多數都係玩r前 打中後場 唔洗受太多攻擊 加上g改後感覺好多機攻擊系數都但低左 所以我犧牲防禦.....18%加機動都係想要番g尹改前 加左3機動既手感...你可能會問點解唔加中距離攻 因為依家呢個版本r後3武 攻擊係改低左 所以暫時都無視左佢 等緊佢加強先再改部件
我除左流自係射擊 其他全部都係強襲
另外裝左sp卡 黎補夠sp唔夠力呢個問題

回復 支持 反對

我岩岩試左你戈隻配法 打法係刺激左 因為攻擊頻率高左 而且雙槍閃唔到槍 露頭機會多....就容易0命
同埋街場好多人都係強襲型....R後  2武爆發完要回彈 3武好難打中人 最多都係抽水......呢個玩法要有擅長捉人既隊友先發揮到
最重要就係 射擊型既部件冇一個係加機動-.- 感覺部機鈍左

所以我最後都轉番強襲-.-
我去訓練場打渣古 戈D 威力其實2種配法都係差2槍左右

我用強襲輸出都係34-38左右 用左射擊就係28-35左右
其實都係睇自己慣唔慣......

個人意見

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
芝士蛋糕 + 1 自己慣才是王道

查看全部評分

回復 支持 反對