查看: 5709|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[對戰] 某人 極度缺德 + 連輸8場就發睥氣罵人~~

關閉 [複製鏈接]

我想認真問下gc們朋友一樣問題..gc開mp4出黎有冇話對戰唔比用?? gc開跳制出黎有冇話對戰唔比用??  我今日同e個神手峰檜草玩1.1...我玩跳斬殺到佢話我屈佢跳打..我用mp4打死佢又話我用mp打死佢...我想知對戰比人唔係咁玩嫁?跳斬就有問題??玩遊戲羸到就得嫁拉..唔通你玩對戰要狂捉先叫技術?? 自己輸左幾場就唱人屈你mp4.跳斬..你不如話埋我屈羸你16場呀..玩20場羸得果4場仲學人發睥氣??佢自己都有係一邊camp住晒...唱人果陣唱人camp住佢..唔唱下自己有camp住人地...真係幾搞笑下!!我開場你唔仲意玩咪唔好入囉..又要入又要輸唔起..都好少見到你d咁既人...輸左仲好意思唱出去既..唔通我羸連羸你8場又要周街同人講你廢??玩得對戰不嬲點玩都得嫁拉..你理撚得我點玩....唔通我唔郁係度掛機比你殺又話我廢.冇技術.咁都比你屈死咁??我玩咁多次對戰真係第一次見到有人小器到咁...我自己輸比人我都走人la...似你咁樣??唱人做乜唔順便提下自己連場8場既???你玩對戰camp我又要話你camp羸好廢??你低唔低能d呀..!!你咁唔仲意做乜唔叫gm封左跳制佢呀?叫佢封埋mp4佢拉..!出左mp4唔係比人玩嫁??要拎黎打圖???你咁講不如你都唔好玩拉..你都好仲意跳斬下wor..唔好講到得我咁呀...!唔該大家注意下同欣賞下e個人..!!唔係勁既唔好同佢(峰檜草)玩呀..唔係又屈你e樣果樣嫁...!!佢係勁就唔會連輸咁柒@@我就叫small立!講埋你知都仲得..!你係有技術咪唔好跳斬黎殺我囉..!行住打呀笨!

評分

參與人數 2樂點 -30 收起 理由
小雪冰 -10 標題不可指名道姓 (版主會加以修改) ...
S!u絕淚 -20 久仰大名 btw請注意言行

查看全部評分

回復

唔好再推喇
_山窮水盡. 發表於 20-9-2012 17:07

你推左wow XD
回復 支持 反對

唔好再推喇
回復 支持 反對

甘咪係囉=.=
嬴到就得啦!
一係D白目唔睇場名就開D禁左角色,輸左話人龜!(唔通企定定同你隻揪)
一係就話人地玩裝=....=?場名冇禁裝!(不如成隻GAME改哂佢,冇裝打,冇技能用,商城都慳返)
回復 支持 反對

嬴到就得啦 唔洗理佢^^
回復 支持 反對

你根本就係影衰我個公會
真係好想問候你媽媽lol
我真係好想知邊個收你
禮乄 發表於 8-9-2012 22:28
相煎何太急
回復 支持 反對

CRY打VS做咩搬我出黎
我剩係識玩真架炸
回復 支持 反對