樓主: brucelam1313
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 有一兵位唔知咩好,各高手指教

祖同天使有D重疉
要是但一隻, 留返個帥位轉帕羅
咁個陣打王方便好多
回復 支持 反對

真唔真!我有左了!

真係下個板本凶獸強化左 仲有片(係依個討論區有片)
Btw 我個陣同大大你差唔多只係我冇申3 轉左日凶 有雀 我近排先合 我有開post 問日凶加點 我隻日凶 上下都點過 試下咩情況玩法
(唔好學晒錢) 點上面輔助 齊10點加25%智 打肥冰 就7000幾傷(咩都冇扣情況下 加左陰 雀 雙扣一下雪崩差唔多46000幾一下 加多下凍傷46000幾 wow 好爽 點下面 要過左200先睇到佢既威力 同要睇
念既等級扣得多唔多 我係用花3既但唔夠高等級所以威力一般 偏向上但打冰雙蛇都好夠力 係boss威力一般唔夠快 用左天照裝應該仲快 如果同申3比係會勁啲 但唔好用無想300同用左225裝加專武既比
回復 支持 反對

講漏左 雖然凶獸強化左但同天王既威力上仲有啲差距 只係明凶出技遠用快多打幾下 感覺上勁過天王 其實唔係
回復 支持 反對

beasilter 發表於 21-4-2017 09:04
Btw 我個陣同大大你差唔多只係我冇申3 轉左日凶 有雀  ...

幫你修正一下 日凶加得15%  特性10%  本身加5% 一共15%
以經本人驗證
回復 支持 反對

Thx
回復

多謝各高手指教!
回復 支持 反對

雀+雀武
回復