查看: 12456|回復: 20
收起左側

[官方情報] (港巨)新活動~【海上絲路】`已改`

【海上絲路】(同個海係完成無關係 `)

應該叫【`冥界屍路】

活動時間: 2016/10/19 ~2016/11/2 23:59

活動對象: 全體玩家

活動辦法:

1. 活動期間,每天登入遊戲60分鐘以上,隔日AM 10:00可以獲得一次探險的機會。
(每日 00:10之後可以抽一次,唔洗掛,唔洗入GAME都可以抽)

2. 活動期間,每天完成 [每日]幽冥界探險(5)完成後,隔日AM 10:00可以獲得一次探險的機會。
(解任00:10之後就抽到)(每日2次探險的機會)

3. 新手資格的玩家於活動期間,主角等級每提升30級可以獲得一次海上絲路探險的機會

探險機會於11/9配送至活動頁面中。 (以帳號內最高等級角色判定為準)

探險獎勵(所有都不可交易)
***孫子兵法(不可交易)***                    [活動]神仙丹藥 - 7日(不可交易)
[活動]赤猿裝(不可交易)                    [活動]自我陶醉-5日(不可交易)
[活動]赤猿帽(不可交易)                    [活動]冰雪神翅膀 - 1日(不可交易)
太皇指環(不可交易)                            [活動]挑釁符 - 1日(不可交易)
不死鳥羽毛(不可交易)                    [活動]天下壯士-智力(不可交易)
[活動]縮地術 - 15日(不可交易)            張騫的寶箱(不可交易)
太皇盔甲(不可交易)                            [活動]七福御膳-1日(不可交易)
太皇頭盔(不可交易)                            [活動]天下壯士-力(不可交易)
[活動]一馳千里-15日(不可交易)     [活動]天下壯士-敏捷(不可交易)
鳳凰鎧甲(帳號綁定)                            [活動]神仙丹藥 - 1日(不可交易)
鳳凰頭盔(帳號綁定)                            [活動]一馳千里-1日(不可交易)
大將軍盔甲(不可交易)                    [活動]縮地術 - 1日(不可交易)
大將軍頭盔(不可交易)                    [活動]自我陶醉-1日(不可交易)
[活動]七福御膳-7日(不可交易)            [活動]日積月累-1日 (不可交易)
[活動]日積月累-15日 (不可交易)
http://www.hkgersang.com/event/20161019_2/index.html#

加上我32抽紀錄`(分身AC`)
1.一馳千里-1日
2.神仙丹藥 - 1日
3.挑釁符 - 1日
4.冰雪神翅膀 - 1日
5.大將軍頭盔(不可交易)
6.***孫子兵法(不可交易)***
7.自我陶醉-1日
8.縮地術 - 1日 (主AC...)
9.....

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
小妍~ + 50 官方情報+個人分享

查看全部評分

回復

舊玩家係唔係要等聽朝先有得抽??
回復 支持 反對

hi大 發表於 20-10-2016 00:48
舊玩家係唔係要等聽朝先有得抽??

唔係,禁佢就可以抽

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 20-10-2016 00:51
唔係,禁佢就可以抽

無呀, 尋日明明玩左幾個鐘, 佢話我唔夠60分鐘
回復 支持 反對

hi大 發表於 20-10-2016 00:54
無呀, 尋日明明玩左幾個鐘, 佢話我唔夠60分鐘

我幾個分身加主AC`都抽到WO`(分身係無入過咁``)
係唔係你抽左啦睇下得獎紀錄有無野?
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 20-10-2016 01:07
我幾個分身加主AC`都抽到WO`
係唔係你抽左啦睇下得獎紀錄有無野?

我知咩事了, 要呢個月無登入過既舊ac先抽到
一直玩緊既要等聽日
次次都益新玩家同回歸玩家, 又唔諗下係邊個一直支持緊隻game
食屎啦playwith
回復 支持 反對

hi大 發表於 20-10-2016 01:09
我知咩事了, 要呢個月無登入過既舊ac先抽到
一直玩緊既要等聽日
次次都益新玩家同回歸玩家, 又唔諗下係邊 ...

唔係WO`我主AC今日早上有玩,都有得抽Wo....垃圾縮地一大本`
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 20-10-2016 01:22
唔係WO`我主AC今日早上有玩,都有得抽Wo....垃圾縮地一大本`

唔通我中bug?? 定係冰城彈得多, 回晒我D時間
回復 支持 反對

hi大 發表於 20-10-2016 01:26
唔通我中bug?? 定係冰城彈得多, 回晒我D時間

我係掛藥,可能真係回左你D時間
都可能計`唔斷線一個小時`
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 20-10-2016 01:34
我係掛藥,可能真係回左你D時間
都可能計`唔斷線一個小時`

我今日都斷左幾次, 而家掛通頂睇下補唔補救到先, 晚安  
回復 支持 反對