樓主: elsa1314love
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 王SER傲雪走黎屈我個FD

回復 10# adjestman

識你咩 五好走黎認親認戚wor
回復 支持 反對

上哂位?
回復 支持 反對

我仲要代FD講多一樣野,傲雪話的情同若藍殺距,呢張相就可以證明左距自已走黎搞人先,殺完都算可以同反人 ...
elsa1314love 發表於 13-1-2015 18:32

冇人叫的狗早上9點幾走黎殺我架!先撩者賤,撩人者下場不嬲都喺死架啦!你惡人先告狀呀?
回復 支持 反對

開個AC姐,唔洗個名都鳩過人既
型棍星ˇ 發表於 14-1-2015 23:14

放星星的羊你算吧啦!你個名仲柒過人啦!
回復 支持 反對

我仲要代FD講多一樣野,傲雪話的情同若藍殺距,呢張相就可以證明左距自已走黎搞人先,殺完都算可以同反人 ...
elsa1314love 發表於 13-1-2015 18:32

得1隻ac跑緊商咁大把就話2隻,你好有型呀!
順便講埋,無人叫你走黎殺我,搞你就搞你唔需要揀日子
你平日粗口爛舌,我打王打完返城做幫任,你2隻ac走埋黎見我殺左隻王就走就世p話我驚你
又如何?1隻ac唔敢出現就要用到2隻
仲記唔記得狂瘋事件呀?撒馬唔夠我打就開多隻雞肉癌出黎幫手.2隻都唔夠打再開埋哨牙的狗黎幫手
3打1喎!我唔返城就假啦
似你咩?1隻唔夠打開2隻,2隻唔夠打就開齊3隻
見我返城就世p串串貢
做咩唔po埋狂瘋比我打到大半血隱身返城回血再黎多次比我殺左既相?你好強架
影親都係我比其他人殺左既相而唔係你殺左我既相
你d高手行為就係咁?
我比其他人殺左你就當正我比你殺左?好笑
回復 支持 反對

佢呀婆墓碑 拎黎比我睇下,或者我唔會幫你踏平佢既,game入面我玩得開心就算,但現實世界,係公司我對任何人都係冷血既.即使你拎住把棻刀切親自己我都會同你講一句
抵撚死,之後行左去,我理得你流血流到死為止定流到點
總之你係現實世界得罪我就係咁先,妄想我會拎膠布比你
回復 支持 反對