打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [八卦樂園 ● 坎]-槍械魅力沒法擋(完)

關閉 [複製鏈接]
槍械圖片:
槍械名稱:隼雷
槍械簡介:高科技槍(好似係CSO既原創槍)
感想:隼雷係所有槍之中我最想要既槍  但係買解番尼抽又真係好貴  唔寫得抽
隼雷打災厄王(除炎魔)都係最高攻  係打街場一D難打既王多數一打王就會有一大班人走場(例如打蠍子同恐懼之間)
最後就會輸左   但係個場有隼雷就唔會有咁多人走場(我既感覺係咁)  係街場絕對防禦  多數都冇咩人打王  但係如果有隼雷D人就會突然好熱心打王(有D拎隼雷打屍仔~白痴)而且隼雷好似有兩個人專心打王就可以贏到(好似係)
而係屍3係比M95更高攻既狙槍  做屍獵一流~
係團死果D雖然好易比人知你係咩位  但係狙鏡變色應該對開槍既時間有所提示
回復 支持 反對

槍械圖片:
槍械名稱:精密國際AWP狙擊步槍
槍械簡介:精密國際AWP(Accuracy International Arctic Warfare Police)為英國精密國際開發的北極作戰(Arctic Warfare)系列的狙擊步槍,為L96的改良版。(copy from維基百科)
感想:呢支槍.唉.有好多好多的回憶.我係6月收左個迷awp永久的ac(只得awp和暴龍刀)有好多人話我好少槍.ac好廢 但係我覺得好滿足雖然得一把槍 我係e兩個月係狙館識左好多fd 有d好勁有d廢過我少少.我唔希望有人睇我唔起 話我好冇錢><

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +80 +8 收起 理由
馬倫 + 80 + 8 +3個坎 ● 碎片

查看全部評分

回復 支持 反對

槍械圖片:

槍械名稱:馬克沁重機槍
槍械簡介:馬克沁機槍是世界上第一種真正成功的以火藥燃氣為能源的自動武器。其口徑為11.43毫米,槍重27.2千克,採用槍管短後坐(19毫米)式自動方式,水冷槍管;採用容彈量為333發6.4米長的帆布彈帶供彈,彈帶可以接續,理論射速600發/分,可以單、連發射擊;也可以通過射速調節器調整為慢射速100發/分。馬克沁機槍結構複雜,採用水冷槍管較為笨重,帆布彈帶受潮後可靠性變差,但在近代戰爭中曾被普遍使用。
來源:百度百科
感想:呢把世界上第1支重機槍輝煌既戰績同服役左大半個世紀既身影真係令我佩服不已
有時候睇以前既戰爭片都可能會見到佢帥氣既一幕
唔可以唔識呢把槍~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +50 +8 收起 理由
馬倫 + 50 + 8 +3個坎 ● 碎片

查看全部評分

回復 支持 反對

槍械圖片:
槍械名稱:MG36輕機槍
槍械簡介:MG36與G36的區別只有三點:加厚的重型槍管、C-MAG彈鼓和兩腳架,彈鼓和腳架在兩種槍上可以通用的。實際上,MG36並不是真正的輕機槍,只是作為可以提供持續火力支援一個補充裝備,所以MG36輕機槍在聯邦國防軍中並不替換現役的7.62mm NATO口徑的MG3通用機槍。
腳架的作用是增加連發時的穩定,而加厚的槍管一方面是為了在長時間的壓制射擊中槍管不會過熱,另一方面也是為了增加槍管重量,減少射擊時的振動。因此在較遠射程上MG36也能提供較準確的壓制火力以支援步兵進攻。
感想:
雖然對我黎講呢種彈鼓式既槍外觀唔算型,
但係MG36係cso入面既表現意外地出色
一般既理解機槍只適用於屍/災
但MG36係一般團死都手感一流
係game入面係我既愛槍

評分

參與人數 1樂點 +50 +8 收起 理由
馬倫 + 50 + 8 +3個坎 ● 碎片

查看全部評分

回復 支持 反對

槍械圖片:
槍械名稱: 精密國際AWP
簡介: 精密國際AWP(Accuracy International Arctic Warfare Police)為英國精密國際開發的北極作戰(Arctic Warfare)系列的狙擊步槍,為L96的改良版。AWP的開發主要是為了新瑞典狙擊步槍的競爭,之所以會稱作北極作戰也是因為能夠在極冷的天氣當中發揮最極致的效能。這個槍枝系列的成功也使的產生出許多衍生版本,AWP即為給警察使用的槍械。最有特色的即為基座為黑色,而非亮綠色,而且槍枝比其他版本有較短的24 吋槍管(610 毫米),較常使用7.62 × 51 毫米NATO的子彈,但是也有可能與原版一樣裝填.300 Winchester Magnum、7mm Remington Magnum、.338 Lapua Magnum子彈。  (COPY 自 WIKI)
感想: 由細細個已經有玩槍GAME-CS1.6,果陣已經接觸到E把神槍,真係超屈機一槍可以殺到人,穿牆又得。當cso出左果陣佢有出紅awp永久果陣真係狂買點等佢送把比我用。玩團死用awp真係好屈機,搵個靚位狂camp爽死,dust2 camp中門、a小真係正爆。

評分

參與人數 1樂點 +70 +15 收起 理由
馬倫 + 70 + 15 +3個坎 ● 碎片 咁遲交&gt;_&gt;

查看全部評分

回復 支持 反對

槍械圖片:
槍械名稱: AK-47突擊步槍
槍械簡介: AK-47(俄語:Автомат Калашникова образца 1947 года,意為「卡拉什尼科夫1947年自動步槍」),是由前蘇聯槍械設計師米哈伊爾·季莫費耶維奇·卡拉什尼科夫設計的突擊步槍。 (copy自wiki)
感想: 一把易控制易擊殺敵人的步槍,我有陣時用玩cso一般場/團死場用ak47亂槍射幾下就爆到人地個頭。本身把槍真係火力幾高下都係我愛槍之一0。0 。但係唔知點解永久ak47永遠都冇我份t。t

評分

參與人數 1樂點 +70 +10 收起 理由
馬倫 + 70 + 10 +3個坎 ● 碎片

查看全部評分

回復 支持 反對