查看: 13218|回復: 7
收起左側

[綜合討論] 最後一個國際版Gunz已正式關閉

由international gunz(igunz)玩到ijji,再由ijji轉去aeria 見證住igunz 2個ser去到8個ser,再由8個ser跌到得返4個ser
再到igunz執,停左一個月,到各【內容已被過濾(P01)】開始營運,然後ijji開返,到轉去aeria
到依家最後一個國際版執粒,真係百感交集
igunz真係好多人玩,多到爆曬8個ser,over16000人,依家過200人已經偷笑
果批同我玩,依家都可以已經出唻做野,甚至結婚都唔出奇
果時asker已經25歲,依家都應該35歲啦,哈哈
仲有lost,16479,freedom......
我斷斷續續都玩左over8年,由中一,到依家出唻做野
gunz真係帶比我好多回憶,開公會,分會,同人打clan war,真係好多感受
我依家仲記得第一次玩gunz玩乜場,就係battle arena,
學斬牆,碌住把槍同人玩one on one,
仲有就係玩tdm,果時成班香港人玩tdm,彈出彈入打中文
互相守橋,一個冇hp就用team talk求救,另一個走去救人
真係好開心
記得super_fd同Top_Secret,哈哈,兩個公會爆曬,超多香港人玩
成班玩tdm castle/town 8vs8,全部係香港人,得閒玩下捉e恩,suicide好鬼搞笑
今日最後一個國際版gunz都執粒啦,所有官方版gunz已經冇曬
不過聽聞gunz2正式推出,真既話,有緣再見
回復

最近一睇, 咩都無哂, 真係灰.
依家咩source都無,【內容已被過濾(P01)】唔知有咩
aeria 果個, 上左windows 8玩唔到
我記得你, 有緣再見啦
回復 支持 反對

我都玩左差唔多8年..一開始係玩韓服..跟住IGUNZ  魔光..光明GUNZ    再跟住就IJJI果D..到前日諗住裝番黎玩...點知玩唔到.......最深刻既勁人都係 LOST..細女..我的文件果D... 塔單問依家韓服仲玩唔玩到??
回復 支持 反對

玩左好耐LU 呢隻GAME
外賣仔
回復 支持 反對

Gunz2已冇原來既吸之處
回復 支持 反對

玩D咩?
回復 支持 反對

唉,試左GUNZ2,極失望,唔係玩技術
D場唔夠以前好,又唔靚,冇得做BF DBF FF果D
我寧願佢美化GUNZ1
唔知係我唔試玩定點樣,真係太差啦
回復 支持 反對

GUNZ2  要乜冇乜...
冇任何技術可言...
我寧願玩番GUNZ1   還我GUNZ1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對