打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 南服自稱第一80組星宿尼路厚顏無恥~(新增扮無辜搏同情語錄

你地鍾意公審嘅就黎吧
張圖我因為洗左機所以冇左
不過我就想有個資深玩家答一答我
天龍打怪傷害同打人傷害 ...
fongkapan 發表於 10-5-2013 17:56

搞笑 天龍未汁嫁何 你隻人未DEL嫁何  洗左機無張圖唔識影過? 洗唔洗教埋你食奶
回復 支持 反對

咁我冇左打人5萬1嘅傷害即係要一張打怪嘅25萬5千以上嘅傷害就ok?
fongkapan 發表於 10-5-2013 18:11

你話你打人5萬1 我睇死你無 你好怕有人抗到你其他屬呀 外內防高到你做唔到5萬1輸出呀
唔好唔記得計埋真元之後唔只5萬1啵 條數好襟計   千8屬同2千5屬差7百屬輸出都要計返咁多啵 照道理你依家應該5萬8以上啵:lol:
回復 支持 反對

你話你打人5萬1 我睇死你無 你好怕有人抗到你其他屬呀  咁你又咁大聲講你打人5萬1  ...
南官彩兒 發表於 10-5-2013 18:15

第1.我冇講過對手係咩抗咩lv咩石第2.你要5萬1爆擊人=25萬爆擊怪,咁我就比夠你睇遠超25萬呢個數你睇
第3.你係想要打人5萬1爆擊嘅我搵日得閒再補,e家就比你睇睇打怪爆擊先=)
我比夠我e家2千6毒攻 同埋 1千8毒攻嘅打怪爆擊你睇先
回復 支持 反對

AR HA...亂入....13萬2的同壽3連爆

回復 支持 反對

第1.我冇講過對手係咩抗咩lv咩石第2.你要5萬1爆擊人=25萬爆擊怪,咁我就比夠你睇遠超25萬呢個數你睇
第3.你 ...
fongkapan 發表於 10-5-2013 18:19

第一你當時係好大聲咁講你打人天地同壽會心三連爆5萬1 有晒POST唔洗粒水

第二 怪同人既防禦差好遠   你試下捉住少林同峨嵋黎打都差好遠啦高手 條數你唔係唔識計下麻
第三 你南SER咁多兄弟唔係搵個幫你影張相都有困難下麻 尼路哥  要衰到走去寒玉打怪?

除完石我地鬥咩?鬥會防鬥會心?鬥內攻?鬥修練?我呸,咁嘅修練都話天ser 第一天龍
連你認為嘅垃圾星宿都高過 ...
fongkapan 發表於 19-11-2012 23:20
睇返你當年所講既野啦 閒閒地打人爆擊5萬~
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4403948&extra=&page=8
第8頁第71樓
回復 支持 反對

如果你打人5萬我就唔信啦 打怪我就會信 對唔住~係既就post圖塞住我把口 我係咁威嫁啦 你問下80組有邊個可以打人推到萬3囉
南官彩兒 發表於 10-5-2013 18:23

sor,已經超出你想像好幾倍新帖等待討論
回復 支持 反對

sor,已經超出你想像好幾倍新帖等待討論
fongkapan 發表於 10-5-2013 18:40

sor~我信你打怪超過5萬呀 無錯呀 打人就唔信呀麻 由始到終我都係插緊你果句打人5萬 咁人既圖呢 我又無插你打兔仔唔過5萬 定係要衰到打兔仔比人睇你超過5萬?
拎返我句野出黎插我 其實係咪你理解有問題?
回復 支持 反對

留名跟進
回復 支持 反對

回復  小靈=]

放大  強力攻擊爆會心   4m8 校場 我只人試過
心隨風去 發表於 10-5-2013 15:41

放大平推爆擊我好似有2m幾接近3m
回復 支持 反對

回復 59# 小靈=]

強力攻擊又好似無暴擊     4倍爆過4m8  唔知乜技黎
回復 支持 反對