打印 上一主題 下一主題
收起左側

經常性花屏

你可以試下更新最新既顯示卡驅動程式睇下o唔ok

另外你有無成部機既config參考參考@o@?
回復 支持 反對

你可以試下更新最新既顯示卡驅動程式睇下o唔ok

另外你有無成部機既config參考參考@o@? ...
※暗雲之雷※ 發表於 2-10-2012 12:06

我用AMD Driver Autodetect 佢話查到我裝左最新驅動囉

電腦型號
X64 兼容 台式電腦
操作系統
Windows 7 旗艦版 64位 SP1 ( DirectX 11 )

處理器
英特爾 Core i7-3770 @ 3.40GHz 四核
主板
華擎 H77 Pro4/MVP (英特爾 未知(0150h))
內存
16 GB ( 海盜船 DDR3 1600MHz )
主硬盤
英特爾 SSDSC2CT120A3 ( 120 GB / 固態硬盤 )
顯卡
ATI Radeon HD 7950  ( 3072 MB / 技嘉 )
顯示器
戴爾 DELA07A DELL U2412M ( 24 英吋 )
光驅
先鋒 DVD-RW DVR-219L DVD刻錄機
聲卡
瑞昱 ALC892 @ 英特爾 Panther Point High Definition Audio Controller
網卡
瑞昱 RTL8168E PCI-E Gigabit Ethernet NIC / 華擎
回復 支持 反對

我用AMD Driver Autodetect 佢話查到我裝左最新驅動囉

電腦型號
X64 兼容 台式電腦
操作系統
Win ...
moues 發表於 2-10-2012 19:52

知唔知幾多度@@?我以前用A卡都係咁,最終都係拎去代理整
回復 支持 反對

我換左mon都係咁xx(
打機先會,最新driver 66701GDR5 (HIS LOW PROFILE)
肯定唔係過熱,因為我前面風扇係對到準
回復 支持 反對

知唔知幾多度@@?我以前用A卡都係咁,最終都係拎去代理整
s15ooooo 發表於 7-10-2012 18:24

about 45C   會唔會係軟件不兼容而產生的問題?
回復 支持 反對

建議樓主都係拎張display去檢查較好
回復 支持 反對

about 45C   會唔會係軟件不兼容而產生的問題?
moues 發表於 10-10-2012 19:44

溫度正常..拎去代理搞搞佢係最佳方法= =A卡軟件就出名冇N卡好架喇= =
我以前張5770都係拎去代理搞先冇事,不過最後都係換左580XD
回復 支持 反對