查看: 13003|回復: 11
收起左側

[pes2012]ml評陣

我用車路士
陣容:4-1-4-1
                       GK施治
RB卡迪維拿 CB曉姆斯 CB阿歷士洛里高 LB加里夫巴利
                        DMF林伯特(C)
RMF賓艾化                                     LMF馬隆達
               AMF卻奧斯 AMF阿迪達
                            CF柏圖
回復

2012的不會評... 因為成長和起始能力和2011不同
回復 支持 反對

2012的不會評... 因為成長和起始能力和2011不同
守護星 發表於 23-8-2012 00:32

我個陣攻力好似差左d,出杜奧巴會比柏圖好...
回復 支持 反對

回復 3# 我思故我在

對抗性會較好。但速度走位和成長應該PATO較好吧
回復 支持 反對

回復 4# 守護星
係呀,柏圖年輕有潛力,但係我一出杜奧巴就連入兩粒,我諗住係季中買入洛蘭迪
回復 支持 反對

回復 5# 我思故我在

買他是為了制空嗎?那為何不買卡路爾,英國人。 (我比較喜歡英國球會買英國人)
回復 支持 反對

回復  我思故我在

買他是為了制空嗎?那為何不買卡路爾,英國人。 (我比較喜歡英國球會買英國人) ...
守護星 發表於 23-8-2012 03:38

感覺上佢比較硬橋硬馬,洛蘭迪除左有身形優勢d射術都唔錯
回復 支持 反對

回復 7# 我思故我在

嗯。那也可以!你中場一個DMF,可以嗎? 我都喜歡CMF拍DMF。
一個DMF也可以,但林伯特年紀大。DMF的話我喜歡法國人,好像叫哥達朗,年輕可發展。

雙AMF的話,用阿根廷那年輕人 ( 中文叫柏斯歷圖?) 不錯,可拍檔卻奧斯
回復 支持 反對

回復  我思故我在

嗯。那也可以!你中場一個DMF,可以嗎? 我都喜歡CMF拍DMF。
一個DMF也可以,但林伯特 ...
守護星 發表於 23-8-2012 03:46

林伯特遲早退休,我都煩緊搵邊個防中打佢個位,你既提議唔錯喎~
回復 支持 反對

好似幾好玩~~~
回復 支持 反對