打印 上一主題 下一主題
收起左側

幫幫手睇下我部機有咩要汁?

APU既話可以買66701GDR5,可以同apu行cfx

如果唔買APU既話可以加一百蚊左右買6850 ...
ycl2005191a 發表於 17-8-2012 04:02 PM

張顯卡全名係咩 我想照住個名去買仲有冇其他介紹 可以多d選擇
回復 支持 反對

張顯卡全名係咩 我想照住個名去買仲有冇其他介紹 可以多d選擇
f4tom007 發表於 17-8-2012 18:47

有好多牌字..最好準備2張(牌字 的)卡 廢是到時一張無食白果
回復 支持 反對

HIS HD6670 w/HDMI+Dvi+DP PCI-E 1G GDDR5 顯示卡        HK$ 645
MSI微星 DI-R6670TF HD6670 PCI-E 1GB GDDR5 顯示卡        HK$ 660
Sapphire藍寶石 HD6670 w/HDMI+DVI+VGA PCI-E 1G GDDR5 [支援Low Profile] 顯示卡        HK$ 670               
Sapphire藍寶石 HD6670 w/HDMI+DVI+VGA PCI-E 1G GDDR5 顯示卡        HK$ 620
回復 支持 反對

有好多牌字..最好準備2張(牌字 的)卡 廢是到時一張無食白果
14588563 發表於 17-8-2012 10:35 PM

我都係咁諗 到時冇果隻真係唔知點
回復 支持 反對

HIS HD6670 w/HDMI+Dvi+DP PCI-E 1G GDDR5 顯示卡        HK$ 645
MSI微星 DI-R6670TF HD6670 PCI-E 1GB GDDR5 顯 ...
ycl2005191a 發表於 18-8-2012 11:47 AM

好 唔該哂~仲有呢幾張卡係咪咩機都用到架
同埋買左張卡返黎 係咪就咁插落個卡槽 然後驅動程式咁就搞掂?
好多野真係唔太清楚= =
回復 支持 反對