查看: 11593|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今年電腦節個日期真係好抵死

8月15號開幕8月16日
Nvidia GTX660ti發售
...........................................

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1837922&rpid=28144335&ordertype=0&page=1#pid28144335
660Ti hawk.....
7950RIP
PS:唸住去電腦節買呢堆野:機箱+牛+ram+hdd
仲有咩係汁得過?
回復

真係唔鐘意電腦節
平野比人汁晒
有時係清舊貨
減又唔減得幾多 有時d貨仲貴左
仲要同人逼
回復 支持 反對

有冇official 既情報睇下有咩野今年特別平??
回復 支持 反對

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
天才A + 1 唔該

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  天才A
呢到有得睇:handshake
ek3(5次元) 發表於 9-8-2012 23:08

水魚節!WD RED 1 TB冇咁貴的
回復 支持 反對

水魚節!WD RED 1 TB冇咁貴的
ycl2005191a 發表於 10-8-2012 07:00

1tb 見之前有帖話本身91x only
回復 支持 反對

回復 6# 14588563

WD Caviar Raid 1003FBYX 1TB SATA II/64MB HDD (RE4 / 7x24 企業版)HK$ 912
WD Caviar Raid 2003FYYS 2TB SATA II/64MB HDD (RE4 / 7x24 企業版)HK$ 1735
WD Caviar Raid 5003ABYX 500GB SATA II/64MB HDD (RE4 / 7x24 企業版)HK$ 704
WD Red NAS Hard Drive 10EFRX 1TB SATA3 6Gb/s /64MB HDDHK$ 837
WD Red NAS Hard Drive 20EFRX 2TB SATA3 6Gb/s /64MB HDDHK$ 1158
WD Red NAS Hard Drive 30EFRX 3TB SATA3 6Gb/s /64MB HDDHK$ 1574
回復 支持 反對

回復 5# ycl2005191a
WD RED算優惠了
呢隻MOUSE我1月買時$799
而家佢黎個跳樓優惠{:1_9:}
回復 支持 反對

一向電腦節都係散舊貨死貨-_-

新貨根本無得平..平時賣得出既貨亦都唔會比平時平

上年已經有買家覺得無平過(新聞有報過)
幾年前開始已經有行內人士話唔好搞咁多電腦節..電腦節做死佢地..過左就淡過水..唔搞..每日平均返d客仲好
回復 支持 反對