查看: 3048|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(已更新)放隻多實用裝,全藍火S,骨龍等 ac!!!

本人有隻分身ac想放,如果想收就去跑online論壇pm  swd034     ,係到pm都得!

有藍火頭S,白火頭,精丑上S/S+,精丑下S,光榮下衣,dr.hell下衣S,藍火鞋S+4.3,冰鞋最少幾年,黃金月桂冠,限時占巾,精手S,光之幻影魔龍翼S,隱藏的天使神殿翼最少幾年,隱藏的惡魔神殿翼最少幾年,藍火翼S等等,仲有其他裝吾記得。
有(更新骨龍3lv),金龍,幽靈魔龍,綠龍,紅龍,黑火牛,仲有好多寵吾記得。寵食最少20年,有2粒菲尼克斯的眼淚(每粒可以令全部死左既寵變番做100%耐久度!),魔修最少50個。
軒少+8全紅怒(得2格機王,+8係2力1控  25%怒時!!!)
仲有其他道具吾多講。如果收ac可以永久幫合S,永久幫雅琳定色,其他大量教學等等!!!大約500-1000蚊。

因為衣個ac係我個分身ac黎,lv 藍飛,tr最少幾百萬至一千幾萬。
如果想收既,就去跑online論壇pm  swd034       ,放500 up(已減價!!!!!!!)
回復

我係s46520s 你睇唔睇到我pm架
回復 支持 反對

我加左你MSN啦~~
回復 支持 反對

我加左
回復 支持 反對

我msn:jack2006plk@hotmail.com
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

已更新裝等了。
回復 支持 反對

仲味用1000以上GE價錢放到出去呀?(另外提提咁多位...E條友念住昆我1200點右昆唔到,,SO收唔收佢個AC就睇啦)
回復 支持 反對

我昆你?收皮啦^^,你自己用哂d點,跟住我遲on左msn你話你用哂比唔到我叫昆^^?好彩我影左相,遲d post上黎下^^我唔放比你就話我昆???我衣+要同人面交呀聰明仔。
回復 支持 反對

搞好你單雅琳先啦=.=
回復 支持 反對