打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [召喚]有玩diva既玩家 + 1個(幾無聊)既問題

回復 130# Torchic╳小火雞
哇 果個位嚇親左我lol
我最唔鐘意玩勁長 / 唔知發生緊咩事既連打-.-
呢個真係幾不可思議orz

提起連打 我諗番起luka night fever果d
由於節奏快 再加埋hold 臨入唱歌果度好易miss
最尾既midi就直情係半玩命...
回復 支持 反對

最尾交互連打真係難
不過我本身練過透明水彩(尾段又係交互連打)
所以Luka Night Fever我反而冇咩問題

當然太快既話又係打唔到(望激唱
回復 支持 反對

回復 132# Torchic╳小火雞
我記得透明水彩有2次呢d痴線交叉連打
搞到我到宜家都唔敢玩ex-.-
望落好恐怖 我怕一開頭禁錯就全部都miss
分分鐘即時fail

嘛-.-我今日玩左幾次night fever
得1次係試過成功
其餘都係全軍覆沒-__-
玩完之後我隻手勁攰
我已經係用兩隻手禁架啦 但係真係好鬼快 好難挑啊-.-
激唱呢 我諗我都係要再修行一排先有望玩到少少架啦
回復 支持 反對

講起全部miss
提你一樣野啦
特別係你打EX既時候
寧願打錯(WRONG) 都唔好打漏(WORST)

[以下講EX]
成條血bar總共分左255格(即係你當儲滿晒就有255血
拎紅WRONG既話(即係打錯掣既COOL)就扣6血
深藍WRONG(打錯掣既FINE)都係扣8血
所以連續打錯廿幾個都未死得住

但係你飛走左一粒既話(WORST)係會扣25血
你打漏11個就會死(茶
回復 支持 反對

回復 134# Torchic╳小火雞
喔 原來wrong都有分幾種顏色
我今日玩果陣都留意到 (之前係一直無視)
但係都唔知有咩意思
原來係咁解..

好啦 咁我以後玩既時候就要留意一下了~
回復 支持 反對

聽日應該真係去北角
順便打下初音

3部3蚊真係好
回復 支持 反對

回復 136# Torchic╳小火雞
3部差唔多
人流多既時候下下要等 真係好鬼慢
power city得果2部 琴日4點幾左右就有人黎排sosad
後尾要有人走 我先可以獨佔一部機
回復 支持 反對

西北果頭係多人口之餘又少機
所以係比較多人流

==================================

今日我見識到
一班本來係PDA既玩家
過晒檔去玩SDVX
主要係因為SDVX既歌大部份又係初音阿巡音阿...
(我強烈建議你唔好玩 好食錢

同埋今朝係北角留左冇耐就走左去九龍灣VZ
果度PDA 5蚊鋪 所以我打左一鋪就算鳥
回復 支持 反對

回復 138# Torchic╳小火雞
咦 睇黎你對香港地理環境好熟悉wor lol"
PDA都已經夠我玩好耐 我都冇多餘錢再玩多樣街機了orz

5蚊鋪就唔抵玩了
點解唔係北角玩? 多人?

目標發現 有大量VP贈送
「為了紀念這次的版本更新,由2012年7月5日(四)起,所有登錄有專用Aime卡片的玩家,都可以額外獲得新贈送的393VP!」
不過我唔係好明呢句:
「目前發送中的「393VP大贈送」活動,將只發送到2012年7月4日(三)為止喔。」
=.= 又話7月5日開始送 咁點樣去到7月4日完...
回復 支持 反對

因為我識人多(?

對我黎講5蚊鋪就唔抵玩
我寧願去3蚊鋪既地方喪玩好過
睇你想拎15蚊去玩5鋪 定係玩3鋪

===========================

另外個活動...我上一上DIVA.NET睇下先
回復 支持 反對