打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [問題]Jubeat Copious 1.5曲

關閉 [複製鏈接]
暫時冇心機ko首Wonder Walker 全難度full combo住;o
趁大家仲為呢首歌打緊 我k埋d copious歌;p 等大家後悔下xd.

琴日成績:
Supernova 991 Full Combo (之前成績黎-_- 睇下k仔推左未;o)
RAM RIDER REMIX 990→994 Full Combo
GOOD LUCKY 996→997 期望今日內應該可以EXC
LAKA LAKA LA  95→96→976666→990 5見內 FULL COMBO埋

係甘多暫時;p

拎完ww煲完fc之後反打過supernova= =1次99都上不了haha..
暫時未推得郁:)

我最近比較忙, 抽唔到時間去推分 -w-
哈, 同你一樣, 主力推Copious 歌...

PASSPORT (998) 同猫がニャ〜て、犬がワンッ! (998) 都差唔多KO
目標: EXC ^^
Supernova (977) 好似ALL YELLOW 左, 但成日都MISS -v-
目標: 高分過你 @@

加油吧!!!

教我打passport:handshake..有2個位吾知佢出乜野黎= =
仲係992中 郁不了 囧..
回復 支持 反對

拎完ww煲完fc之後反打過supernova= =1次99都上不了haha..
暫時未推得郁

教我打passport.. ...
kjaiiv3v 發表於 28-11-2011 05:25 PM

今日成績;p
Wonder Walker ADV 996 Full combo
Wonder Walker EXT 95xxxx Full Combo
(Yellow head joe 獲得;o)
GOOD LUCKY 997 FULL COMBO ;p
LAKA LAKA LA 990→994

暫時好似甘多;o
回復 支持 反對

教我打passport.. ...
kjaiiv3v 發表於 2011/11/28 17:25

黎黎去去都係3個難位(天地位果d自己死記啦 唔難既

難位1
口1口2
口12口
1口22 
口口2口

難位2
口1口3   口口口口
口12口   4口56
1223 → 4口56 (56唔肯定
口223   口口口口

難位3
12 7 |....|
     |12| (頭先打錯左)
  65 |456| 呢度你聽多幾次果個位會有個「突突」兩下既聲係12兩個位度
  4 |7...| 記住再上3就應該冇問題

唔好問我幾多分
回復 支持 反對

黎黎去去都係3個難位(天地位果d自己死記啦 唔難既

難位1
口1口2
口12口
1口22 
口口2口

難位2
...
Torchic╳小火雞 發表於 29-11-2011 01:46

好'.'聽日就推左佢先haha
回復 支持 反對

好'.'聽日就推左佢先haha
kjaiiv3v 發表於 2011/11/29 21:47

推上EXC把啦
呢首唔難
=========================
講返1.5曲
其實1.5曲既設定有時都幾有趣下
例如邊位BEMANI Artist生日既話 果日既1.5曲就好大機會係佢既歌黎
就好似今日11月30日既1.5曲係eyes 原因係小野秀幸生日了

上星期四出PSP超電磁炮
果日既1.5曲就會係...唔講啦
回復 支持 反對

推上EXC把啦
呢首唔難
=========================
講返1.5曲
其實1.5曲既設定有時都幾有趣下
例如邊位BEMA ...
Torchic╳小火雞 發表於 29-11-2011 22:04

即係可以再博係水仙百合@@?
=.=吾exc喇...個日1set3首..1可..2可..3可..已經將我激死左了= =
推到995-998已經心足'.'!
回復 支持 反對

即係可以再博係水仙百合@@?
=.=吾exc喇...個日1set3首..1可..2可..3可..已經將我激死左了= =
推到995-998 ...
kjaiiv3v 發表於 1-12-2011 12:55 AM

今日沙龍第2部機 部機1.5係百合;$
打左2舖;$

BSC 初見 988 FULL COMBO
ADV 初見 993 FULL COMBO
EXT 初見 95 ;$

今日仲要推埋陽炎989→990→992
on and on 984→985 FULL COMBO

話時話'-' 星期六個約會如何?
回復 支持 反對

我星期六應該去唔到
都係要等月中
回復 支持 反對

今日沙龍第2部機 部機1.5係百合;$
打左2舖;$

BSC 初見 988 FULL COMBO
ADV 初見 993 FULL COMBO
EXT 初見 95 ;$

今日仲要推埋陽炎989→990→992
on and on 984→985 FULL COMBO

話時話'-' 星期六個約會如何?

-_-小弟bas adv同ext仲係0-_-
陽炎比你高過我tim
on and on 只係緊緊980就算=.=好難聽
12月4個約會?o?吾係星期日咩xd!
回復 支持 反對

on and on 只係緊緊980就算=.=好難聽
kjaiiv3v 發表於 2011/12/1 17:04

歌名後面可以自己插個數字上去
已經可以代表晒成首歌(包括果首歌 果份譜etc...
回復 支持 反對