查看: 2228|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 昆狗送上門-.-特別開心~!"

hy冇啦啦問我借樂古ac- -"
之前睇左alexone84 個post http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4175753&extra=page%3D1&sid=h4zvz7
得知佢係昆狗!!!第2次幫到我了@v@
唔想睇msn對話,,覺得太長!!
對話後邊大約內容,,

﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  HI
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  可借你樂古ac比我?
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  ?
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  可唔可以借你 樂古 ac比我開post
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  我幫你開,,
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我要自己....
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  同你講 好似好......
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  我幫你開啦,,你想開d咩?
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  我又唔知你係邊個,,
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔係好想同人講/.
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  冇啦啦借隻ac比你-.-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我明....
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我要係其他game到話收野- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  點解你唔自己開隻-0-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  自己開 新手ac 入唔到交易個到- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  @[]@
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔該你啦>3< ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  你係星夢d人?
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  係係
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  邊個黎@@
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  梓曈
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔知你記唔記得
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  @@
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  借比我啦!! 唔該你plz!
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  點解之前你用令外1隻msn add我ga?
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  之前個隻比人呃左- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  唔明,,
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  之前我令外1隻msn比人呃左
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  借唔借得比我- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  昆msn-.-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  只係5mins
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  5mins!! 唔該t.t
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  你會唔會亂搞野架-0-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  一定唔會
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我點敢- -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  得唔得..
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  在?
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  等
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我只係5min
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  咩game黎架-.-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔講
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔講得= -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  比pw我未- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  點解-.-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔得..
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  wc
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我怕你笑我
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  wc完比我..
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  人在?..
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  嗯
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  比得未..
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  我借左比你,,
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  之後我改唔改得番pw?
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  改得
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  比得未..
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  諗多陣-0-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我唔會呃人- -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  借比我啦plz!
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  我都冇同你交易過,,
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  點信你-0-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  -0-唔該你啦
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  有冇方法拎我信你-.-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔知- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  = =
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔該啦>3<
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  你開左post,,有時要回post,又要上我ac?
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔係
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我叫人+我msn
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔洗回
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  哦,,
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔該!
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  你放少少星夢野係我到,,你用完隻ac之後,我再比番d野你 好冇?
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我ac冇野點放比你..
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  你有玩星夢點會冇-.-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我ac e+冇裝
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  得 不可交易裝
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  禁我點信你啵@_@
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  .....
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔該你啦
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我唔會唔比番你- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  禁樣我好難信你架ma,,
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  唔係你講會比番,,你就一定有信-0-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  咁你點先信
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  喂喂
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  ...
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  之前我咩msn比你?
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  +你
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  你又冇野放住係我到- -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  借一借ac姐 洗唔洗咁
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  係借ac啵,,唔係借一借-.-" 大事黎,,
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  只係借5mins- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  怕架ma- -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ...
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唉
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  你咁衰
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  算啦
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  你又冇野放住係我到,,我點信你- -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔想同你講野
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  哦
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  只係借5mins姐
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  洗唔洗咁
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  唔係借幾耐ac問題,,
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  借1分鐘都係借,,
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我只係得d技- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  算啦,,你搵第2個人
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  冇其他人啦- -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔該!!
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  一係我比埋電話你啦t.t
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  總之你冇野放係我到,,我唔會借比你,,
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  閉閉
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  係禁
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  等
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  比咩野你先?
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  幾百m野可以,,
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  新頭ok?
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  可,,
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  你比左pw我 我比新頭你ok?
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  不- -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  不過我冇新頭..
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  唔好煩我,,
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  閉
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  等- -
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我唸下有咩比到你
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  等等-
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  去尼中
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我其他ac比你
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  唔係..
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  去尼武先岩
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  得?
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  最少幾百m啦
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  +d技
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ok?
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  禁算,,唔借
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ...
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  你要咩
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  1lv兔手 + 岩岩果個翼ok?
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  係咪新頭
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ok
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  易
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ok
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  比我
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  lloovvee lovexxxx
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ?- -
♥;vivi.  選錯左埋死,,*  ﹢小×桃ζ  lovexxxx
﹢小×桃ζ  ♥;vivi.  選錯左埋死,,*  我借

大約係話,,hy問我借樂古ac!!
我話要放d野係我到先,,我先借比佢!!
佢放新頭,,之後我比左隻岩岩開ga樂古ac比佢,,冇1開始冇話要邊隻ac架ma^_^
最後先講話永恆〥夢° ,,對昆狗唔洗太客氣的!!!!!!!!

喔呵呵!~好可憐啊,,

要你ac玩下
回復 支持 反對

-,-哈哈
回復 支持 反對

小桃.___.!!
妳系米都有今日..!?
笑..
                             By;流`
回復 支持 反對

AmueT? 甘佢咪姐係樂古昆9〝紫鎧*
回復 支持 反對

AmueT? 甘佢咪姐係樂古昆9〝紫鎧*
n暗邪G 發表於 11-8-2011 10:51

禁你知唔知佢要我樂古ac做咩-.-"
回復 支持 反對

回復 6# 永恆〥夢°

扮有信譽放野???
回復 支持 反對

佢D ac比人封哂- -!!''
問你借ac開post再昆人- -