打印 上一主題 下一主題
收起左側

賣紅魔鞋ac

LV:紅魔 名:翼之夢想
  本人有一套惡魔鍊金 4LV 1個B 4個A 1個S
            天使鍊金 4LV 4個A 1個B
            已合天使4LV覺醒體 A
          黃金月桂冠A  藍蟹翼A級 火翼A級 A級白焰鞋 S級黑暗頸巾
          B級藍火鞋 A鞋吉尼鞋 A級吉尼上衣 A級Dr.Hell上衣
          S級 獅身人面褲 A級小醜帽 黑色小醜面具A級
          有光光結婚服 農場服 雅琳裝 背部裝飾武器
            明明雅琳裝 背部裝飾武器
            莉娜雅琳裝 黑色女神頭(+2力)
            軒少雅琳裝
            KAY 雅琳裝 背部裝飾武器
            占  雅琳裝 背部裝飾武器
          雜物:紅色.綠色.藍色烈焰鞋 橙翼小飛鞋

寵:風寵 星寵.吉寵 3LV 火寵2LV 天使寵(已死)水寵3LV(未死).
          人物只欠蒂蒂 128萬TR 0點
          買本AC者送今期魔法召喚卡
          冇得改密 但本人保證唔再上 會留手電作實
          換I-GASH點數/HKD 未有帳號鎖
          唔信我既唔洗加我MSN lock515@hotmail.com

本人再重申一次 絕對唔會再上
回復

手電托?_?
回復 支持 反對

佢好誠實~~
比錯左資料我,道歉陸續有來,比返正確資料我~GD!
回復 支持 反對