打印 上一主題 下一主題
收起左側

[物品] 魔珠裝幾個問題(已解決)

1)我想問幾時會再有得抽魔珠裝?
2)我依加有d黑暗煉獄系列既珠,遲d開番魔法書既時候可唔可以用黎解黑暗煉獄系列?
3)抽到一套大約要幾gash?
問題係咁多 求好心人回答 多謝!
回復

1)我想問幾時會再有得抽魔珠裝?
2)我依加有d黑暗煉獄系列既珠,遲d開番魔法書既時候可唔可以用黎解黑暗煉獄 ...
kieronli16 發表於 24-10-2010 17:13

1:唔知
     2:唔可以,果期係咩就係咩
     3:睇你好唔好彩,有人抽左400$就抽哂60lv魔珠

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
翼風星痕 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

1)等韓出左過1-2個月就有架啦!
2)你就想啦,再出嗰陣一更新都變左新出嗰套
3)好彩咪100-300,好難講...

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
翼風星痕 + 1

查看全部評分

回復 支持 反對

唔該晒!咁我想問係咪每一次抽晒成套都寵送?每一次出新野大約隔幾耐?
我想抽一套但係如果次次都咁肉酸咁我咪有排等= =
回復 支持 反對

回復 4# kieronli16

係a!抽哂就有寵送架啦,上youtube都有人拍左video...(可以自己睇)!
而出一套新既就2-4個月到啦...如果要等套啱你既話可以要半年-1年(可能再多...)...
回復 支持 反對

唔該晒!咁我想問係咪每一次抽晒成套都寵送?每一次出新野大約隔幾耐?
我想抽一套但係如果次次都咁肉酸咁我咪 ...
kieronli16 發表於 24-10-2010 20:01

如果有新魔珠裝出的話,一定會把韓國最新魔珠裝貼出來比大家睇
大概2個月一次
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對