收起左側

[版務公告] 星夢建議集中帖

1)裝備
40lv-70lv無npc裝
建議佢出多d npc裝
唔好下下淨係90lv先著得同出點裝

2)場地
出多幾個場
唔好淨係 ...
恨星 發表於 14-11-2010 13:01

先就第4點回應
其實開新手ser,
但其內容一樣也沒有分別
而且更會分薄人流

第5點方面
終生免費 一世任玩
其意思是不用繳付月費
事實上星夢很多舊玩家退出是因為他們感覺星夢變質了
並不在於需不需要繳付月費
回復 支持 反對

星夢可唔可以呢  
1]出野出全套``有好多次都出出下冇出 Eg"戰天左右``
仲有..
2]gm應機可唔可以快小小`?   ...
﹢JusTiN 發表於 14-11-2010 18:24

3]最近出果個新背`話就話+攻速``但係又冇加既`
可否提供圖片, 方便處理

4]點解重新既399一定係紫色呢...點解唔俾人自己選色呢`?!
這應該是399lv問題 以07 399為例 80lv是紫色的,當然不是紅色丫= =

8]乜GM俾人殺可以整到自己爆回爆防既咩?!
真有其事= =?

9]打怪可唔可以唔d勁小小既裝呢?! eg"之前絕左既裝`eg"月s,星s果d呢`?!
10]星夢d npc買到既野只係去到45lv 咁新手升到46lv up咁用咩裝呢!? 難道一定要同老手買d絕左既高lv裝?!
閣下都說是絕版裝備, 如果重新可以於怪物上打出的話, 意義就不同
而且重出的話有另一個問題, 就是舊玩家的不滿該如何處理?

11]打花任可唔可以整多d經同錢呢!?高lv既人想升唔通都要2m2m咁升咩!?有d人冇兔紋爆唔到怪架麻`
這點我只能說要換取收獲必須要付出同等的代價
當初很多玩家都是只靠引爆來升級, 並沒有什麼花任

12]依家新手玩星夢一定要同老手收絕左既野`依個好明顯係依家冇新手既原因啦`
那如果是可以在npc身上買到, 情況你認為有否改變呢?

13]做咩好地地整個魔機洞呢!?入去又要等好耐`
其實有會員曾說過, 經常有人於台地打魔機天很lag等等
所以才會集中於魔機洞

14]打魔機個任打完拎隻90lv既翼  咁新手打完點呀!?  要等到90lv先用得?!
都是這句吧=_=換取收獲必須要付出同等的代價
要使用就努力升等吧(拖

15]交易上限唔夠`有d裝一套10幾隻  交易上限只得8個``完全唔夠`好易俾人昆`
這點其實很多人都會提及, 版主要替閣下反映
回復 支持 反對

1. +交易物品上限
2. 有早上夜晚分別
3. 定期出不用點任(gm現身)
4. 修正官網查詢ac問題
5. 開檔可放寵
6. 放檔價錢增加上限價
7. 出回可交易的裝
8. 比武大會轉出其他獎品

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
siu芷 + 7 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

最好就定期出下新任LA,,如果成日都有新野玩,,可能引到D人玩番
回復 支持 反對

同意~ 最好樣樣寵都可以catch
CxK 發表於 3-10-2010 22:57

大佬- -樣樣寵可以捉既~咩寵都會唔值錢~你捉隻王都得啦咁-.-
我建議開多兩個紋自己用仲好= =唔好得3招~成日轉轉轉

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
siu芷 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

係我就5該個垃圾gm勤力d!
出多d裝!
仲有
回裝5好要成個鍾 我上次回個07上 我買完飯食埋都未出lo
5該!

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
siu芷 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

仲有呀!!
成日死SER!!咩料先!!!!!

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
siu芷 + 2 有成日死嗎囧

查看全部評分

回復 支持 反對

大佬- -樣樣寵可以捉既~咩寵都會唔值錢~你捉隻王都得啦咁-.-
我建議開多兩個紋自己用仲好= =唔好得3招~成 ...
bryankwan 發表於 16-11-2010 13:31

認同囧
捉埋小葵果D仲洗玩囧
回復 支持 反對

係我就5該個垃圾gm勤力d!
出多d裝!
仲有
回裝5好要成個鍾 我上次回個07上 我買完飯食埋都未出lo
5該! ...
wong.5201314 發表於 16-11-2010 17:42

GM只是負責回答玩家的問題=.=
並不是負責出新野的
回復 支持 反對

緊係有成日死ser啦`
其他game邊有佢死得咁勁姐``a_a
回復 支持 反對