打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

比人圍開的yocomeon A_A
zamouse 你想圍我!?
多你一個唔多,小你一個唔小
回復

原來這麼多頁都在罵戰 錯過了好戲(被打

只想回應一下那考試的比喻
個人認為這活動跟考試是一樣的

在限時內 答出 最多 正確問題答案 為最高分數
在限時內 打出 最多 勝利國戰場數 為最高分數

用腦和手去打國戰 跟
用腦和手去答問題 有甚麼分別?

那麼
讓敵人別打我 我直接去殺掉 跟
讓問題別考我 我直接抄答案  又有甚麼分別?

一樣是確保自己的分數,節省完成時間

活動原意是想讓努力的人得到報酬
考試原意是想讓努力的人得到證明

別人在努力打國戰,你在洗場
不合理,也不合情
回復

1.一個連名都唔報上泥好難有說服力
2.還有是有人番舊帖
3.為左一部Ivis就要傷和氣!?

比你一個膠-v- ...
yoyo8976 發表於 25-10-2010 21:49

1.以理服人 跟身份完全有甚麼關系?
2.看到不公的事當然要說出來,現實社會只要有證據,法庭無論多久也願意為你再翻案
3.有一個人犯了事,被人發現告上法庭,那人跟法官說別傷和氣,看看法官還會不會告那人

...我也要給你膠嗎o_O
回復

1.以理服人 跟身份完全有甚麼關系?
2.看到不公的事當然要說出來,現實社會只要有證據,法庭無論多久也願 ...
88k 發表於 25-10-2010 22:40

1.問他名他又不說,在樂古大家也知大家CB名
犯事者/比害者/證人沒名字!?(大驚
2.是有不公,證據是Ivis
3.但周周佢地犯了法!?
3.1 佢地用時間/精神換取
3.2 有些人洗國戰打都唔打掛機算,扲到又唔珍惜 <-而d先底插
4.HK服都就死lu,何必呢~
最後一句:有Ivis果d人請好好珍惜Ivis

周周心裡很愛Ivis吧(他經常用Ivis打國戰
衰神扲到又有珍識<-當Ivis係寶
第3個:你好啖<-唔見人(失蹤人口
回復

http://www. 2 0 0 0 f u n .com/bbs/viewthread.php?tid=4315353&extra=page%3D2]http://www. 2 0 0 0 f u n .com/bbs/viewthread.php?tid=4315353&extra=page%3D2
重有可能係黑橙抽人^(自行刪除空白)
回復

2.看到不公的事當然要說出來,現實社會只要有證據,法庭無論多久也願意為你再翻案
我舉個例,你打傷人要坐監,咁你都坐左監出左黎仲要坐多次監咩...而且我覺得周周佢地無乜問題囉..你可唔可以日日得訓4個鐘,其餘時間都對住部電腦?呢d叫做付出!但係有d人連付出都無就有ivis,真係頂唔順囉。宜家綠國越黎越少人玩,點解?可能就係因為"你好啖"拎住部ivis亂咁沖,我睇到都心酸,之後szone佢係洗場有我無話可說,cb洗錢最多係佢,玩得最多時間可能又係佢,佢付出左咁多比返小小野人地都得姐,而且港服都就黎講88啦....嘈黎做乜...條氣唔順去搵黑橙囉...反正黑橙都唔理架啦,再唔係叫周周同你1on1囉...。
回復

SZone同火力係用真金的-.-"
回復

原來這麼多頁都在罵戰 錯過了好戲(被打

只想回應一下那考試的比喻
個人認為這活動跟考試是一樣的

在限時 ...
88k 發表於 25-10-2010 22:30

56K威能全開(逃
回復

其實我唔想用IVIS=.=次次都俾人追9條街,見到空都要走佬=.=....
開飯又要搵炮開...如果個場冇炮,IVIS真係會餓死=.=.....
回復

周周隻抽好屎=.=周周最勁係走佬同偷襲....
回復