查看: 12755|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一人一個彩虹開心史

-_- e個主題我諗大家入到黎都知咩事..

由你開始玩彩虹至今.說一個開心史

我講先啦,
我就真係唔知幾時玩台彩既..我小五小六果陣, 但我宜家中五都畢業.毅進都畢埋業了= =''
其實我最開心都係識到台彩一班癲友 同夜貓.
記得第一次用左200蚊港幣 同基拉仔面交 買左套777火裝
而我記得基拉仔果陣仲jei哂頭黎面交..有d型既feel..哈哈
-我仲好白痴地..比勁多散銀佢,袋到佢...
我仲記得同佢係深水埗間黃金面交 @_@
同埋係台彩 識到輕舞班人. 沒毛小雞雞 ,星耀空嗚班人
雖然去到後期 佢地全部打300關 我都無份打.
但同佢地夜貓族玩 真係好過引!
而聽日既我.開始番工嚕..唔知仲有冇時間玩韓彩呢
我台彩果陣叫 : 乂刀痕乂  #刀刀ˊ° 
我韓彩宜家叫 :good36488    Hinero
另外請回帖說出開心史一個,台彩名,韓彩名
回復

我 只 系 記 得 當 時 玩 足 球 既 時 候 系 禁 打 人 .
D 足 球 公 會 你 死 我 活 甘 .
由 3 球 制 既 足 球 玩 到 去 90 分 鐘 既 足 球 .
同 班 fd 傾 打 邊 個 , 守 邊 個 , 邊 個 負 責 進 攻 .
都 有 說 有 笑 .
哈 哈 .
不 過 再 無 機 會 喇 .
台 彩 名 : 比 利 .
回復 支持 反對

6年前同死黨佔3-10
5年前去識孖冰妹妹
4年前的心扉 + 水女車輪 or 土女團 (特登等隊友死晒之後1打4 好爽 打到心跳勁快lols)
到左近2-3年都好悶吧

有過幾個ac
【少校】 索希斯 ﹑°-aR蒸ˇ (其他少玩不講了)
回復 支持 反對

同朋友玩火場最爽快..小丑
回復 支持 反對

2對情侶4個人一組玩團戰/車輪
差唔多日日都係咁
+識到好多fd fd list得24個位真係唔抵~
台彩:見頭像(最後玩既ac) , 之前玩最多:◆×夜月﹍♂
韓彩:同樂古一樣
回復 支持 反對

睇黎都係台彩有過開心既日子=]
回復 支持 反對

我nakuz名係跟台彩個個名"

個時因為彩虹先係樂古開左ac,

韓彩就無玩,,雖然都算多港人玩,,但係始終唔識睇泡菜文,,

用埋申請ac好麻煩,,所以無玩

另外,,我剩係記得我會長係Kin < 係咩會都唔記得"

個時日日玩車輪既感覺好正

最記得以前幫公會洗分,,去左洗冰棍,,

但係成班同會既人走場之後話斷線... (洗冰棍真係悶...

但係真係好懷念以前成日為左公會搶頻個種感覺
回復 支持 反對

我nakuz名係跟台彩個個名"

個時因為彩虹先係樂古開左ac,

韓彩就無玩,,雖然都算多港人玩,,但係始終唔識睇 ...
●傻lam● 發表於 16-6-2010 17:11

你唔講我都唔記得-.-公會搶頻
堅係正~我以前玩中頻跟個公會長係小Fai(人妖Fai)
有一日星期六我得閒冇野做去開房自己洗大亂(冇諗過係要洗公會分)
點知條人妖Fai一上線見到我洗大亂就好感動話得我一個係到洗分
之後又同Fai會既一位會員做25仔去左鏡會
仲比人妖Fai話冇fd做 之後我自己內疚- -竟然開新ac去番Fai會
果陣真係好正- -最記得佢開咁多會有一個叫:絕地領域
回復 支持 反對

你唔講我都唔記得-.-公會搶頻
堅係正~我以前玩中頻跟個公會長係小Fai(人妖Fai)
有一日星期六我得閒冇野做 ...
womghuikwan 發表於 16-6-2010 20:06

我不嬲都唔理會分~_~
回復 支持 反對

同埋最記得玩細火場好多笑料...

(細火場即係每個角都有傳送點個個,,)

車輪用水男打d 飛角,, 飛去場邊中火之後反彈返黎,,一直重覆,,

以前唔記得同邊個人打,,佢用親飛角都俾我咁玩" 之後次次都整個無奈樣出黎,,好正

仲有係交流模式,,吹吹下水有精出黎,, 唔夠人搶就殺左佢"

技術方面我剩係記得呃攻/防,,劍尖,, 但係我記得仲有,,

btw,, 而家韓彩pk模式既人數最多係唔係8人?

即係車輪/搶水晶個d,,
回復 支持 反對