打印 上一主題 下一主題
收起左側

韓彩玩家既通病XD"

一個我既意思我講左  一個意思係你諗個個
y870721 發表於 16-6-2010 17:33

引返你既意思出黎
回復 支持 反對

我唔想再嘈  做個SUMMERY

某人話  樹大有枯枝  係我誤會左佢既意思

但係 從該POSE睇黎  人係POSE 既主題 會只係副題

呢家邊個誤會邊個 一睇就知

意思?  借喻個意思係睇個喻體

唔明自己搵書

予盾既  太KAI 不過佢又唔明 講多次

將2個回答唔同問題既POSE 放埋一齊  你認為會MATCH?

如果咁都唔明 幫你唔到

至於話回邊個POSE

如果眼殘既話  講你知都冇用

至於邊個錯先邊個錯後

就要睇諗個個人既智商 ~~
回復 支持 反對

y870721

但係 從該POSE睇黎  人係POSE 既主題 會只係副題<<公會名就有,人名都無=主題?

呢家邊個誤會邊個 一睇就知<<果然一睇就知

意思?  借喻個意思係睇個喻體

唔明自己搵書<<又避

予盾既  太KAI 不過佢又唔明 講多次

將 2個回答唔同問題既POSE 放埋一齊  你認為會MATCH?<<< 我認為match

如果咁都唔明 幫你唔到

至於話回邊個POSE

如果眼殘既話  講你知都冇用<<<腦殘既,我講幾多都無用

至於邊個錯先邊個錯後<<<邊個撩先就睇到邊個賤先

就要睇諗個個人既智商 ~~<<奇怪點解你仲未比人拎去研究
回復 支持 反對

我諗你智商一百都無 嚴重智障
但係 從該POSE睇黎  人係POSE 既主題 會只係副題          人名1個字都無 會名就成個 =副題 你仲可以話主題 同個智障講簡直節磨我地 哂我地時間 sad
佢係米唔識分 對 錯
仲係覺得自己岩哂 我地傻既?  無point 出聲 唔好同我講 唔想嘈 你係"唔夠講"
回復 支持 反對

y870721

但係 從該POSE睇黎  人係POS ...
搞c棍 發表於 16-6-2010 17:52

藍色中point
回復 支持 反對

不如開個post投票睇下大家覺得係 搞c棍 定係 y870721 死撐
回復 支持 反對

=_=洗唔洗專登開個post!!
回復 支持 反對

潛左水WO  XD
回復 支持 反對

好喇今次唔開名費事引起罵戰~
我係Asahi既-Alien-, 玩左韓彩有一個月~

呢排玩果陣成日見到某D港人玩家都會 ...
﹏Rainbow〞 發表於 15-6-2010 02:32

有個叫goldgold既人打團輸完之後就鬧人"廢物"<<<同意,不過唔係佢,係你上面講某個人
仲話"夠彊出去隻抽, 圍人"
我認我唔夠彊, 但你入得黎玩, 就應該知道係團隊
打團梗係有機會比人圍= =<<<嗯,有時果個人都講,我比人圍先死咋嘛
入房之前就應該預左就算你幾勁都唔係100%贏到

講禁13果度...1.我都覺得你地禁呢樣果樣好煩,好似就晒自己咁,自己用射,盾就禁13,甲
用打就禁13,甲,盾,垂,射<<同要人打近攻模式一樣,你不如開近攻果個= =

2.但係入左黎,就守個規矩la,我相信如果係勁,唔用13都可以嬴
鬧13射果度,我仲記得佢講過句:係土場用射(唔知包唔包13射)輸緊
而家輸左就話人,都幾好笑
回復 支持 反對

我都好憎果D韓狗前韓狗後果D人 人地得罪你咩?點解要話人...講真呢個係韓國game 你係外來者仲用埋人地D身份証 理應係唔岩啦..仲要聲大大叫人狗?主客完全未分清,,你咁唔尊重人比人BAN左都唔知咩事
回復 支持 反對