查看: 95084|回復: 308
收起左側

[攻略心得] [26/7更新]GIF5.05中文版;整圖程式(:*含教學! 速入入:D

歡迎各位提問;>讚好後瀏覽內容!
嗨嗨各位(;!今次教你地用程式整ban/icon
大家可以系彩虹島(其他game/明星)影完相用泥整ban嫁`;
咪話我吾益你地;D!`
入左泥有冇興趣都好a__a都比個comm3nt喇`

更新公告★
>>>因為好多人話吾知d功能,,所以本人最後有附件說明
[like]
GIF Animator 5.05中文主程式下載點{upload BY.HHL}
Link1下載點
下載方法
>按''Download Link''左旁的''UGA 5.05 upload BY.HHL.rar''
>按''儲存(S)''
>按''桌面''再按''儲存''
>完成

Link2下載點
下載方法
>在右上方輸入驗証碼後按''確定''
>請稍等25秒後按''下載''
>按''儲存(S)'' >按''桌面''再按''儲存''
>完成

Link3下載點
下載方法
>在右上方輸入驗証碼後按''提交''
>請稍等25秒後按''下載''
>按''儲存(S)''
>按''桌面''再按''儲存''
>完成

容量5MB
P.S*檔案用了rar作壓縮檔,請閣下確定已安裝了winRAR再下載
winRAR下載點1
winRAR下載點2

>>>>>我系1條分隔線;D

開啟方法 >到''桌面''
>按''UGA 5.05 upload BY.HHL''
>按''GIF 5.05''
>按''Gif''
>按''AnyGif''
>找一個叫''ga_main.exe''(類似地球既icon)的檔案就可以用
PS*以後要用的話請根據上列步驟去做,
所以請勿Delete''UGA 5.05 upload BY.HHL''之檔案
如不慎刪除''UGA 5.05 upload BY.HHL''的話可以參考下列方法

還原已被刪除''UGA 5.05 upload BY.HHL''檔案之方法
>到''資源回收筒''找''UGA 5.05 upload BY.HHL''檔案把它還原就可以了

Ulead GIF Animator 5.05之用途
>制作動畫(Animator)
>制作頭像(icon)
>把圖片調色
>制作閃字
>制作BANNER
>制作閃圖
>美化圖片

★Banner
不知名banner教學; http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3954087

★ICON
icon教學; http://www.catcatforum.com/viewthread.php?tid=1077198&extra=page%3D1&page=1
icon材料(TT Icon底);
http://photo.pchome.com.tw/siukou/056/

UGA綜合教學,,咩都齊曬'有閃字,,ban,,icon`好多的說
入面個網有寫UGA,GIF5,GIF5.05<<呢d全部都系一樣

請小心清楚睇系UGA定PS之類(;
http://www.catcatforum.com/thread-1070575-1-1.html

>>>攸仔貼士,,★*
如果想令d既話(;'可以用BH(Brush)去整嫁
下載文件 BH.rar (692.82 KB)
[/like]

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
kit06 + 40 精品文章

查看全部評分

回復

哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇

終於比我搵到喇

次次去search都搵到d死曬既link

唔該
回復 支持 反對

哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇

終於比我搵到喇

次次去search都搵到d死曬既link

唔該
alphenlai 發表於 5-1-2010 13:09

因為戈d.link系好耐好耐之前;D
我今次開p0st明益你地嫁55
回復 支持 反對

咩bug啊 -,- ?
回復 支持 反對

咩bug啊 -,- ?
小黑__ 發表於 5-1-2010 13:25

你系咪吾識字- -?bug你個頭,,
你傻嫁-__-咪白撞喇你(;!
回復 支持 反對

攸攸唔該哂=]
今日唔洗返學?!
回復 支持 反對

攸攸唔該哂=]
今日唔洗返學?!
月× 發表於 5-1-2010 13:31

thZZZZZZZZZZZ月(;
吾系丫a__a我今日考試,,
聽日放假(k)`考兩日放1日>口<好爽`
回復 支持 反對

考試都可以放假