打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨] 岩岩兵堡火都來埋 1,3,4P勁29

關閉 [複製鏈接]

岩岩打場兵堡
1P 不 2P日 我3P 塞 4P哥 5P法 6P中 7P韓 8P空奴
一開始冇幾耐 7P好快死左\
咁我係咁出去8P到 唔比佢出
諗住1,2,4P點都KO到5,6P
點知 佢地就話我係咁送比8P
我覺得係送咁又點 咁你地做到野 KO到5,6P咪得LO
點知佢地1個都攻唔到 5,6P5個堡係晒到 真係O晒嘴...
跟住就係咁話我廢,送 我覺得我唔係LO 1,2,4P幾個係咁話我29 咁你地係咩?
29都不如LO 3個連1個堡都打唔到 我頂左8P幾耐 冇人攻過佢地 都唔知點解佢地可以一個堡都打唔到
重要出吉先唔係8P 係5P LO 你地話係佢地送定我好送 真係好那KAI LO 佢地
我出村話我唔起野 個陣5,8P出到來 係咁出馬來我到 我點起... 我見1,2,4P有村勁KAI
龜兵起野LO....  唔幫手LO 話人KAI 你問下你地LA 成班29 真係火都來埋 ~~
forestfai000 <<<1P個樂古個名 見到佢開兵堡咪入 輸緊
回復

1# vc123456
基本上應該由2p日黎封匈奴- -
靜返56p哥德齊2百兵邊度加埋不弓邊會攻唔到中國- -
中國帝左- -?
回復 支持 反對

7P死個陣 6P一定未帝 佢地唔知點解係咁送比5P 佢地好似攻5P先 唔係6P LO
回復 支持 反對

3# vc123456
有哥唔攻中國先- -
十分~kxi
回復 支持 反對

其實點解要唔出韓國出,佢出左黎比哥德食下唔係幾好咩?三家強攻二家,真係好難攻得死
其實你做咩要自己一個去打韓國呢?為左咩?
殺完個匈奴,如果可以再合作少少殺左個法國先,唔係就贏啦咩?
回復 支持 反對

5# roymen135
睇清楚- -
係韓國一早死左
佢去打匈奴- -
回復 支持 反對

係wo睇錯曬
回復 支持 反對

塞....攻6p都夠啦...起兵快咁多1開波快攻佢條命留唔到幾耐..
遲早歸西..
回復 支持 反對