打印 上一主題 下一主題
收起左側

澄清

關閉 [複製鏈接]
由於係依個post
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3748454&extra=page%3D1

#12既人兄所屈我既野

我放圖比大家睇下
評下理

我係度解釋解釋

當時第一場就我守山
我就起曬石,佢就話佢隊月影要入黎,我叫佢快入
佢又唔知係度做咩hea左陣
搞到佢入到黎8p都攻入到黎
我就棄左
第一場完

第二場
根據佢所講既40分鐘ko我係的確
但係我有冇串當時在場個個人都知
但係你最後亂棄依樣野呢,你就自己好好唸
如果你覺得個班係我班fd既話,我唸係上面幅圖你玩到咁樣
1p係我fd你一早番左桌面

第三場的確係我做鬼
但係我認為我自己實力唔算廢
我試唔試串通黎打你
同埋係第二場我講希望唔好搶地
你又去搶
咁我做鬼搶番係唔係好應該先

同埋你話我串講:12分鐘搞掂
我的確有講
但係我當時既用意係因為你同我賭邊個做鬼勁d依樣野
我想講我快過你,
咁又叫串
咁我唸好可能好多人都得罪你了

p.s 希望有人可以幫我放相上黎.我用小畫家分都唔到
回復

得閒無野做無啦啦想放相~_~
回復 支持 反對

由於係依個post
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3748454&extra=page%3D1

#12既人兄所屈我既野

我放圖比大家睇下
評下理

我係度解釋解釋

當時第一場就我守山
我就起曬石,佢就話佢隊月影要入黎,我叫佢 ...
knight0110 發表於 17-10-2009 20:51

真係唔知點講好...

事實俾你扭曲到咁...

係你所講既事情入面...

應該照字面睇全部都係我既錯...?

岩唔岩?

但我想講番個原原本本既事實出黎~!

等大家去分辨誰對誰錯..

-------------------------------------------------------
尋日同你玩左4場荒村~!

第一場:一開波已經同你講左我隻村長跟你..
          你冇反對而且答應~!緊我當然跟啦..
          其他村民就去左月影區挖金O念住出月影~!
          去到19分鍾左右 我已經夠錢出月影~!
          由我出月影19分鍾開始一直行過去你個度..
          你自己計下我有冇HEA過~!(你屈我)
          輸左之後一路係度賴晒我
          我唔想係俚個無聊點同你嘈

第二場:係遊戲室個陣.你同「子俊」已經一直對我不客氣
          一直串我..俾你地咁串法..真係佛都有火..
          (原本唔想做8P..迫住去做)因為係你一直串我叫我去做.
          OK做未做..有咩大不了~!
          一開始我有無搶地你心里有數~!
          我由頭到尾一塊地都冇搶到~!!(你屈我)
          我做鬼用左40分鍾KO左你
          你又講左句:「40分鍾先KO到我」(你串我)
          之後下插N咁多句都係含沙射影咁串我~!
          OK..係GAME入面唔同你嘈!!專心攻其他人
          點知攻攻下D大王俾人封晒,得番D兵仔
          我都算..都照攻...攻到最後個3分鍾(即1:26左右)
          我見攻落去都冇咩變數,認輸棄權..!!
          俚度亂棄係我錯..咁得未?

第3場
          你自告奮勇去做鬼。
          係遊戲室時,我清清楚楚見到你同3P「子俊」傾計
          在場人士都見到
          以下係我依稀記得你地既對話:

乂神鬼﹏影乂:3P 轉TEAM2   (*注:當時全場得佢係TEAM2)
          乂神鬼﹏影乂:有個方法話你知
          「子俊」:1          (隨即轉左TEAM2)

我唔知你地講過D咩(大家可能會話我一切都係自己想像出黎既情節)
          無錯,雖然我係遊戲室個陣已經知道你兩個一定有古惑,我忍。
          畢竟都只係自己既推測。

入到去遊戲:
         我好記得你曾經講過一句:「勁鬼係唔洗搶地架。」
         等我仲以為你真係屬於個種勁鬼
         誰不知一開波..搶地都搶唔切~!
         OK..無問題!!搶地又唔係犯法~!!俾你搶飽佢~!

其實一開波我係唔知你同3P通晒水,
         咁正常人都會一開波霸地先..(我都唔例外)
         我係海地預先放左個標誌以示塊地我要

點知好死唔死果個3P「子俊」D村民同士兵跟埋黎(*PS:我係行先過佢)
         我以為佢係跟埋黎一齊守
         OK大家一齊守我無問題~!

點知去到塊地已經俾8P霸左
        塊地俾你霸左冇問題...我轉地方守~
        誰不知後跟既3P「子俊」用村民同士兵堵塞係路中間.
        令我前後都冇得走
        之後係你地既對話:
        子俊:  8P快D黎殺佢
        乂神鬼﹏影乂:OK~
        乂神鬼﹏影乂:唔殺3P  11   (*注 3P「子俊」

之後我就係不明不白咁俾人用狗招殺左~!

睇完事情經過既朋友..「子俊」同「乂神鬼﹏影乂」有冇通水合謀
       相信大家心里有數~!!!!

事後仲要串柒柒講左句:「12分鍾就KO晒」

至於樓主講既「但係我當時既用意係因為你同我賭邊個做鬼勁d依樣野

由頭到尾我都冇同你賭過..我做8P原因好簡單...要打柒你!(你又屈我)

第4場:
          睇到你D狗行為..1P上一場已經一早棄左
          唔知點解仲會俾你入黎玩!
          係遊戲室我已經強烈建議要1P T左 乂神鬼﹏影乂
          但1P始終冇T~!!

入到遊戲室..我啖氣始終下唔到(點解D狗人仲可以玩得咁開心?)
          於事我決定報復~!!
          佢去到邊我就用石牆霸晒D位..
          成件事原本只係針對乂神鬼﹏影乂一人
          之後佢好走唔走..走左去1P到..
          我已經一早提左1P叫佢封好牆唔好俾佢入  
          點知1P又唔聽~!!!
          於是我連1P個地都用石牆霸埋
          過左幾分鍾後..我已經開始DEL番D石牆..點知8P棄左~!

(由此事看..可能大家會話我俚D行為不要得
           但如果大家能夠親身經歷我既遭遇..就知道俚D行為都難消我心頭之恨)

相信樓主要POST所謂既相 就係我起石牆既相 同埋亂棄既相~!

大家睇完之後..相信有D智慧既人都知道邊個係冇品之人

如果大家嫌上面字太長
不妨入去看看~!
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3748454&extra=page%3D1&page=1
回復 支持 反對

如果亂棄/玩無聊都有理由將唔岩既野變成岩
咁我唸殺人有理由殺完人唔洗坐牢
回復 支持 反對

雖然唔在場~不過睇晒~
第一場~
真係唔知你有冇hea
第二場~
冇必要認錯亂棄
都打左咁耐都攻唔入認輸姐
咁都唔得咁aoc整個棄權出黎冇用la
第三場~最矛盾既一場
可能樓主係勁
但你係咪有叫3p轉team2講野?
有既話好難令人信你冇串通

而有冇搶地就要當時人先知

其實樓主一句"12分鐘搞掂"真係幾有挑釁成份
盡量少用會少好多誤會
真係勁做出黎就ok
回復 支持 反對

雖然唔在場~不過睇晒~
第一場~
真係唔知你有冇hea
第二場~
冇必要認錯亂棄
都打左咁耐都攻唔入認輸姐
咁都唔得咁aoc整個棄權出黎冇用la
第三場~最矛盾既一場
可能樓主係勁
但你係咪有叫3p轉team2講野?
有既話好難令 ...
kw123123 發表於 18-10-2009 23:19

多謝你睇晒成件事情的經過

第3者既評論勝過我同樓主既爭論~!
回復 支持 反對

綜合樓主之前 d post同呢個post
認真d咁講
佢唔係"玩多過認真"
而係無實力去認真 先出無品的方式擊敗對手
回復 支持 反對

樓主其實你澄清黎有咩用!! 根本冇人會信你囉(個人應為)

你d狗行為出名就係人都知嫁啦!! 同親你玩CS同金捉場場LAG爆

玩金捉死左就自己出去玩其他game 搞到8p lag到唔想玩 最後棄埋=.=

唔該你自己改下d行為先好出黎講野啦!!
回復 支持 反對