樓主: pl400444888
打印 上一主題 下一主題
收起左側

廢post

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

話你無名小卒 又關簽名咩事呢  我(有時)都睇得嬴輸唔重要 同團員玩果時 唔順氣又話人文盲 咩人黎ga 廢事同你噪la  我都係學 simple.t  咁有品先la  趙啜空 話佢串 我唔會信  我估simple.t 團長係工口真ga ...
pl400444888 發表於 23-9-2009 19:36

你條廢柴唔識我? 就唔能該你睇下個排名榜先啦~
無名小卒..係你呀? 廢柴
咁又係呀~邊個夠你咁"臭名遠播"呀~
係人都知你個名夠臭夠響..個人無品架啦~
回復 支持 反對

話你無名小卒 又關簽名咩事呢  我(有時)都睇得嬴輸唔重要 同團員玩果時 唔順氣又話人文盲 咩人黎ga 廢事同你噪la  我都係學 simple.t  咁有品先la  趙啜空 話佢串 我唔會信  我估simple.t 團長係工口真ga ...
pl400444888 發表於 23-9-2009 19:36

唔係wow
你係咁話你贏彈珠 白色騎士團 the best果d wow
人地贏你果d你又唔講ge
又話睇輸贏唔重要 又話自己好有品
你都9唔能搭8 /_\
點解咁多人中意同你玩針對
問下你自己v_v
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

上面果個九唔答八wo 我開呢個post 叫你地回我d問題 我唔講我輸左果d 又有咩問題呢 幾時話自己好有品 我話學simple.t團長 咁有品   真係睇d唔睇d   

wilson 係我ge覺度 你係無名小卒  係人地覺度就唔係 ok???  明未  ...
pl400444888 發表於 23-9-2009 20:14

你係我個角度..唔止無名..仲要係臭名遠播..你收皮啦~
你d醒目弱智野..連百份比都唔q識既小學雞..知唔q知咩野叫百份比呀廢柴??
學人打1000%..你收皮啦~

仲有你d臭名..我真係...望塵莫及....成世都追唔能到你..你可放萬二個心.

仲有..由之前我同深紅"小"你個陣..已經好多人知我..好多人識我..因為我"小"得你好..
我唔會好似你咁...廢柴~

唔q同你講咁多..全彈珠團我最廢,我最弱..而家我約你打..唔打正廢柴..
我呢d無名小卒輸得起..你咁勁..怕輸呀?
回復 支持 反對

點呀?? 怕輸呀?? 唔敢同我打呀?? 又潛水呀??

同我打呀~ 滴立團長"廢柴一齊去呀"
回復 支持 反對

我唔覺得排名代表d咩
都唔覺得一定要所有人都係神手
回復 支持 反對

自慰團個kai子榮仔都唔夠打係到串jj...笑死我,7少陣la你..
你係唔係現實受太多閒氣搞到你心理不平衡..你個讀寫障礙ge文盲講野9唔答8,中文水平仲差過小學雞..
智力發展有障礙ge你睇睇醫生la....去醫院睇,有人會轉介你去青山ga la
無能又臭串ge你..覺悟la,覺悟你係柒頭呢個事實la..
回復 支持 反對

上面果個 我話(竟做團長 無奈) 唔係話唔比做團長@@  哈上士仔 = = 唔係笑上面果個 唔好自認
pl400444888 發表於 23-9-2009 18:31

你有咩資格串人上士ar...你ge排名後到冇人搵到ar,收la你...
回復 支持 反對

點呀?? 怕輸呀?? 唔敢同我打呀?? 又潛水呀??

同我打呀~ 滴立團長"廢柴一齊去呀"
回復 支持 反對