樓主: david207207
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 呢個人好無品 認實佢(加左圖 應該實信)

關閉 [複製鏈接]
首先
你以上講既野有冇證據
如果你冇我唸你應該重作thx
回復 支持 反對

仲有...我會唔會咁屎忽癢特燈上黎唱衰你俚D無謂人?

只不過我聽到你話要POST相上黎話我..我先黎俚度睇睇..

點知已經有人開POST插你...

為左大家知道真相我先講出事情經過

我唔介意你POST相..亦唔介意你點樣扭曲事實~!!

大家心理有數

仲有我的所作所為全都係你的冇品而起~!

一切因你而起

你POST個D所謂既相..只不過係你想為自己的錯而狡辯~!

係咁..要點樣做係你既事...我地既談話到此為止。

公道自在人心
回復 支持 反對

天有眼既^^邊個整死人/做錯野先個天知
回復 支持 反對

首先我係度澄清一下,
個一場走鬼我認我係bug左粒遺出黎,但係我絕對冇bug入去個修道院,
當時我記得係得番我同一個人係度守,當時根據你既兵力,打入黎絕對唔係問題
我會唔會咁樣為一粒遺生出黎既金玩臭個名?(如果你死都話係,咁我冇野講)

第二樣野,你話我守山,話我串,ok我認
但係我相信8p你係game入面語氣都唔係好得去邊
識我既人都知我玩多過認真打,所以我認我廢
就憑你係文章打既野,我覺得你既語氣都唔係咁好...
knight0110 發表於 17-10-2009 20:11

請問不放入修道院就不叫bug遺嗎

另外

你所謂的
【玩多過認真打】這行為就是極具侮辱性的事
要講...邊個冇品d?

如果你講【玩多過認真打】叫廢
咁你即係本身都廢

天有眼既^^邊個整死人/做錯野個天知
knight0110 發表於 17-10-2009 22:53

我睇唔明
咩意思
回復 支持 反對

請問不放入修道院就不叫bug遺嗎

另外

你所謂的
【玩多過認真打】這行為就是極具侮辱性的事
要講...邊個冇品d?

如果你講【玩多過認真打】叫廢
咁你即係本身都廢

我睇唔明
咩意思 ...
衰仔包@阿鋒 發表於 18-10-2009 00:55

算啦..佢俚種人死都要話自己岩...死都話俾全世界知佢做埋D膠野係無錯

笑大人個口..

BUG個遺出黎..唔放入去教堂就話唔係BUG

請問..我偷了一個麵包 但沒有擺落口食算唔算犯法?
回復 支持 反對

估唔到我個post沈左咁耐都重有人番起舊事
其實我一早下左dum氣
亦都唔嬲呀神鬼
講起黎我都有d唔岩
開個post話人d語氣咁重

但我想講一句
你真係放左入去
第一頁睇圖
世奇後面有支旗
要修道入面有遺
先會有旗

神鬼其實你唔上黎"澄清"都冇野
但我見過你係遊戲入面ge行為
反而你上黎講話自己呢樣果樣
我覺得有少少虛偽
從我睇到你講果d說話覺得(紅色字)

(((首先我係度澄清一下,
個一場走鬼我認我係bug左粒遺出黎,但係我絕對冇bug入去個修道院,        <----------你有 第一頁圖
當時我記得係得番我同一個人係度守,當時根據你既兵力,打入黎絕對唔係問題
我會唔會咁樣為一粒遺生出黎既金玩臭個名?(如果你死都話係,咁我冇野講) <------------死都話你有 因為有圖

第二樣野,你話我守山,話我串,ok我認
但係我相信8p你係game入面語氣都唔係好得去邊   <----------同你語氣比 我果d算得係咩
識我既人都知我玩多過認真打,所以我認我廢
就憑你係文章打既野,我覺得你既語氣都唔係咁好  <----------------點解你所澄清ge都係圍繞我語氣好唔好?
                                                                                    語氣唔好所以指證你果d理據就係假?

"同埋打完呢場之後
我見到佢ge時候都係肉肉lo
唔疊山就唔識玩
呢d人以為自己識疊2下就好勁
又要串又要冇品
火都黎"

以上依段野我相信你係火先打出黎,我唔介意)))   <----------------唔火都唔上黎話你 係咪咁話

打個比喻
你講埋d咁ge野好似係一個人犯左法
之後法官判佢坐監
個人就係冇證據支持自己之下話:「我冇犯法」
再話:「法官你一定係因為你好"火"所以你先會判我坐監」

各位睇到呢篇比喻ge人會唔會覺得好笑?
回復 支持 反對

回#24+25 我想問邊度話我個種行為唔係bug遺?
唔該你地睇清楚小小先反應
由頭到尾我都係話自己有bug粒遺出黎,不過冇放出修院
我係冇講過話我唔係bug遺
仲有#24
如果我鐘意玩多過認真依樣都關有冇品問題
我唸樂古都ok多人冇品
打機係一種遊戲
如果你以一種考試咁嚴肅態度
我唸你真係要好好了解下了

你覺得虛偽,我唔mind,我估左打到出黎你地會咁講
同埋我已家都發post認錯左
我有冇做我知
個粒遺500%我冇放入去
不過竟然你一口咬定了,那我無聊多說了

仲有喜喜羊依位人兄,你狂話我冇品,證據在那?
但係你冇品既行為,我有相
好似#26咁話
無證據,我唸你講既野同曬氣冇分別
我唸如果你話我既態度,我唸大家入黎睇下大家所打既野
就知邊個既態度比較好了
回復 支持 反對

仲有#24
我唸樂古都ok ...
knight0110 發表於 18-10-2009 12:11

見第一頁圖
睇清楚先好作
唔好再為自己辨護
認左佢
再為自己澄清只會比知道真相ge人認為你虛偽、更加否認你人格
唔好以為我計對你
只係提醒你叫你唔好再掩飾
做錯野認
之後再做朋友
總比反過黎話人好

呢件事完 ok?
回復 支持 反對

仲有#24
我唸樂古都ok ...
knight0110 發表於 18-10-2009 12:11

請睇第1頁圖

你所講既玩多過認真
就係睇唔起對手 認為人地係垃圾
先會咁做

請問這不是侮辱性行為嗎??

500%無放遺亦只係100%的5倍
我1億%你有放遺入修道院

你覺得虛偽,我唔mind,我估左打到出黎你地會咁講
同埋我已家都發post認錯左
我有冇做我知
個粒遺500%我冇放入去
不過竟然你一口咬定了,那我無多說了

我睇唔明 可唔可以教下我中文

仲有喜喜羊依位人兄,你狂話我冇品,證據在那?
但係你冇品既行為,我有相
好似#26咁話
無證據,我唸你講既野同曬氣冇分別
我唸如果你話我既態度,我唸大家入黎睇下大家所打既野
就知邊個既態度比較好了

不如睇下圖 睇下你講d乜野先^^
回復 支持 反對

我想問玩vs認真
咁如果你話:喂,一齊玩囉
咁意思係唔係侮辱性行為?

加上我冇話佢廢,唔該唔好自己加鹽加醋
依個係你既見解
你覺得玩係侮辱性行為
我覺得玩係一種同人相處既一種必要既正面行為

仲有個度係我打錯字
係無謂
姐係如果你真係唔明我可以解釋