收起左側

e個地球

我地科技一定搵到水怪咩- -?
未必囉..
黑洞係外星人既家..?
如果係既話我諗我地人類有排都去唔到佢屋企..
會俾呢個黑洞,啊唔係..係會俾呢個所謂外星人既家
令去佢家既野消失,呢個家真係安全.
百慕達三角,如果近鳳凰城既話可能都係既- -
回復 支持 反對

瑪雅預言無講過係末日 佢只係一個更新期

老實講
個人認為 瑪雅預言 放長雙眼等就可以有答案
我自己之前都半信半疑

但我由瑪雅預言作為起點開始搵資料 發覺歷史上都有不同預言

就如生於幾百年前既"諾查丹瑪斯"

佢曾經寫過一本叫做"諸世紀"既書

幾百年黎既人都話佢既預言十分準確

又預言到第一次同第二次世界大戰

書中提及世界末日出現於1999年 一個"反基督"令世界毀滅

之後就有很多人話1999年會世界末日

而且根據果個年代 每兩三年就有報導 節目係講"諾查丹瑪斯"既末世預言

最後點?呢家2009年 我地仲安然無恙上緊網

瑪雅預言信唔信得過?真係時間先可以證明

曾經有一位人兄講過

人類生存咁耐都未滅絕,又何來末日?

人類歷史上,經歷唔少大災難

經歷過天花同腺鼠疫既世紀大病

需然近來都未有呢種病出現

但之前呢兩種病卻殺死唔少人

公元573年既腺鼠疫(查士丁尼大瘟疫)已經死左一億人

無奈既係我地仍然安然無恙係到打機 上網 溝女 吹水 返工 返學

個人認為 如果世界末日真係唔係咁易

就算真係有大災難 人類自然有解決方法

另外一提既係,每種生物都會有滅絕既一天

呢個係自然定律,無謂擔心啦
回復 支持 反對

瑪雅預言無講過係末日 佢只係一個更新期

老實講
個人認為 瑪雅預言 放長雙眼等就可以有答案
我自己之前都半信半疑

但我由瑪雅預言作為起點開始搵資料 發覺歷史上都有不同預言

就如生於幾百年前既"諾查丹瑪斯"

佢 ...
【迷╯SaM】 發表於 1-9-2009 12:21

以上資料本人都曾經上網搜尋答案[[onion_62]]
1999末日原來與911事件有關
解上有錯誤
回復 支持 反對

真係好好奇其實「更新期」點解

不過生物自有一個循環

何必破壞自然

活好自己比起杯弓蛇影好得多
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

其實好多野都可能係外星人既傑作
百慕達三角內可能有ufo
外星人唔想地球人入去 就正左個磁場
黑洞 可能就係外星人既時空隧道
入左去就唔知去左邊道
回復 支持 反對

你點可以咁肯定我地依家既科技可以搵倒 ?
你可知道嗎 ? 我們人類對深海的了解其實不多, 比太空更少。 ...
nomygf 發表於 25-8-2009 18:42

55  我成日係到幻想  海係有幾大呢?  唸唸下會出冷汗==  因為深海 我覺得係可以連接太空  可能比太空更大  可能又有個黑洞     我痴人說夢話 no插
回復 支持 反對

e d野好難講家wo~話唔定聽日就係
回復 支持 反對

2012係唔係真係末日就唔知 但我都相信 地球上的生物可能隨時都會有滅亡的危險 大型的火山爆發 自然的災害 人類係好難避免的 但係人為災害 不斷汚染地球 只會加怏我們走向末日
回復 支持 反對