打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 冇品1p 由頭lag到屈+嚇踢人+用bug圖

關閉 [複製鏈接]
01 ............
02.被告名稱: 樂古帳號 :jhch1992121
                  AOE遊戲玩家名稱EEP
03.IP:  218.103.215.54  <-__-佢話自己流動ip喎
04.控罪: 用Bug圖 全部野打哂 隨左佢地棄權唔係就未死
            由頭lag到尾,
            人地一lag就話踢人 但係自己係咁lag
            拉不過相唔到
05.遊戲過程:   前 因:佢由頭lag到尾 我一lag佢就話再lag就踢
                     後 果: 打死哂1~4p堡同佢仲未死
06.罪証:
以上 個1p冇咩都爆哂都未死

檔案名:!兵堡!無攻城2000吉3500哈  已修改 無作弊.scx
回復

218.103.點變呢兩個都不變的- -除非用左其他野.......

係咁架啦~D人想WIN咪比佢WIN飽佢囉~
我見唔少啦~
我個場個2P全場係咁叫1P踢我地TEAM2D人....仲要串人~自己法投斧守到用吉黎屈.....<----正宗無品~出左吉都仲要串人
回復 支持 反對

回#2...
pccw會變
前面2個都會..
回復 支持 反對

佢係1p佢話晒事=.=無品重學人開場
回復 支持 反對

流動ip又點.樂古id無得變掛?
回復 支持 反對