打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手玩騎士團閃雷悍將命中其低解和攻略

10e 以下即係起馬一億以上啦?
咁樣你又話唔洗點新手到咁-_-
一個新手點有1億呀
仲有升一套10敏裝要 35萬到啦
加得10敏 命中加唔多
就算pq打到套敏賣埋 最多200m
又要升武器又冇左70m
又要買水 又冇埋錢 -_-可能你個sev太多好人
借裝比你 -_-我個sev一問人謝野就講 死開啦~~~~~~~~~~~~
如果我冇記錯當時我30lv用緊都冇+10敏裝得+4其他冇升過
加點敏=lv+5其他點力
70命中都冇 (岩岩30lv)
回復 支持 反對

yee 原來打手同命同戰士d命唔同計法架@@

其實d敏夠打擂台3.4 8成中都夠啦 雖然我隻魂劍30lv全miss(用左大約60~80萬左右配裝) 基敏得30 不過而家42lv單人900~1000cp都得 同埋30lv有70命應該摸到怪? 因為我果時5x命中先全miss
回復 支持 反對

我個閃雷唔洗用勁裝d命都唔會太差..
50敏(自身加裝)都有120左右命中=〕
回復 支持 反對

10e 以下即係起馬一億以上啦?
咁樣你又話唔洗點新手到咁-_-
一個新手點有1億呀
仲有升一套10敏裝要 35萬到啦
加得10敏 命中加唔多
就算pq打到套敏賣埋 最多200m
又要升武器又冇左70m
又要買水 又冇埋錢 -_-可能你個s ...
kasing40 發表於 5-7-2009 09:56 AM

賣名聲is ok
35w,我唔信2日賺唔到
另外,我細佬玩聖魂,30lv 60命中都有60%機會命中木馬
你70命中無可能1下都唔中
裝個d唔好講,人人唔同

講返配點:
2轉點法 :生命擴展 10
             狂暴衝擊 1
             精通指虎 20
             續能激發 2(因為加2有加11攻超好用)
             致命快打 20(其實升到10就夠用你可以升到10之後升續能激發耐d同加攻好又加命中)
             續能激發 20
             能量爆擊 20
             雷鳴        20
             狂暴衝擊  11

生命擴展係一定要一開始點滿
不過之後狂暴衝擊甘快點無乜用
精通指虎點5,之後快速6
之後可以點2儲能激發
之後滿雷鳴
滿雷鳴之後可以點狂暴衝擊1推怪/能量爆擊10
之後點滿精通指虎方便你50之後去新加波/研究所打怪
之後既配點可以求其,能量爆擊或者狂暴衝擊
滿左能量爆擊,狂暴衝擊之後就點滿快速
3轉之前先好點儲能激發11

點快速6係方便洗3.4場加快清怪速度
之後點雷鳴原因一樣,加強攻擊力
其他個d廢事講
不過能量爆擊幾好用,滿左可以秒幽靈,幾好升
回復 支持 反對

waha..... 1敏 = 0.6命
好彩我冇玩
我最怕玩低命職 /__\
回復 支持 反對

升  狂暴衝擊1  係因為打擂台推怪同唔洗死
因為打擂台有時會暈/命中極低 當冇血個時又去唔到拎藥個到就用狂暴衝擊
你如果狂按 狂暴衝擊 佢係唔會有一刻比怪打中(-_-有怪被你打到ga話)
咁樣就唔洗哂左小小時間死
.....e排我睇人地d攻略完來我錯左小小
就係能量爆擊 應該點到11
狂暴衝擊應該升爆
因為能量爆擊到3轉後可以話唔用同太慢-_-唔可以好似旋風斬咁狂出
升狂暴衝擊係因為後期都要用到用黎推怪打王(個小小無敵時間)
雖然能量爆擊係2轉好洗好用但為左3轉忍耐下 囧
回復 支持 反對

因為打擂台有時會暈/命中極低 當冇血個時又去唔到拎藥個到就用狂暴衝擊
你如果狂按 狂暴衝擊 佢係唔會有一刻比怪打中(-_-有怪被你打到ga話)
.... ...
kasing40 發表於 6-7-2009 11:58 AM

狂暴點1打得100左右不如唔好點
擂臺死又唔會減經驗
點滿左暴擊,90等左右先洗走
暴擊打雪女有用
回復 支持 反對

.... ...
kasing40 發表於 6-7-2009 11:58

D細粒野就推到
鐘王都好似推唔到
要無敵有幾他招
狂暴衝擊唔係咁用

怪
{___________}

人  
{_________________________}

↑呢個情況按定狂暴,跳起打中隻怪就可以飛上去
回復 支持 反對

D細粒野就推到
鐘王都好似推唔到
要無敵有幾他招
狂暴衝擊唔係咁用

怪
{___________}

人  
{_________________________ ...
遊俠翔 發表於 7-7-2009 11:09 AM

係推到125
回復 支持 反對

夠命中打 唔難
攻擊飄先係重點
回復 支持 反對