打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 北ser on9仔神經 校場無賴事件 本人務必澄清

關閉 [複製鏈接]
佢做唔做足準備唔係問題
問題係一開始講到明唔食藥
但佢打個時照食
係咪佢唔岩呀
你一樣可以叫佢上石黎打我嫁
不過頭佢我開左廿個喇叭以上叫佢打佢都唔撚敢黎之嘛 ...
唔玩lu 發表於 23-6-2009 16:37

你on居姐...又要同佢打[[onion_55]]

打左又唔訓氣...上黎嘈嘈幣[[onion_64]]
回復 支持 反對

終於有人指出重點^^ 你打得火抗石....點解人唔食得抗藥???

我睇咁耐...支持樓主你就thx人....唔支持你就駡人= =" 咁你開個post只要支持者才入得早講ma...

你講重點在打前說明唔比食藥!? 咁人地又可唔可以叫你唔 ...
chingccs 發表於 23-6-2009 15:33

咁我上抗都要用位嫁wo
一件裝先得4個位
d石唔係無限上嫁
佢自己唔上多d玄抗,上力量石身法石係佢既選擇呀
而家唔係我我d裝有5個孔wo
大家一樣咁多石
講明唔食藥打佢無賴食藥你都覺得呢場好公平既你咪再開開post幫佢平反囉
回復 支持 反對

咁我上抗都要用位嫁wo
一件裝先得4個位
d石唔係無限上嫁
佢自己唔上多d玄抗,上力量石身法石係佢既選擇呀
而家唔係我我d裝有5個孔wo
大家一樣咁多石
講明唔食藥打佢無賴食藥你都覺得呢場好公平既你咪再開開post幫佢 ...
唔玩lu 發表於 23-6-2009 16:43

講得得岩,大家都係一件裝4個孔

配石都係輸贏既因素

配錯石,唔夠做,都唔代表可以食藥
回復 支持 反對

後補....我唔識兩位主人翁架^^

打高抗全心同明教一戰就可!!  人地就唔比........

樓主行為好似好過明教....但樓主好過明教只在於你有早幾日至幾星期去打抗石jar!!

說明教有心找人+抗同你打???  有心人對無心人.. ...
chingccs 發表於 23-6-2009 15:40

咁你叫佢拆返d防石力量石身法石落黎囉...
而家我同佢大家都係一件裝4個孔呀
佢上咩石係佢簡嫁
咁大家一齊食藥我重挑佢佢點解唔黎呀??
身有屎囉..
你玩過北ser未
定係你係神經d人?
條友反口食藥仲要開喇叭話我粒水唔夠打
佢一講完就維護
我開呢個post只係想話返比大家聽
事實唔係佢講既咁
如果你仲覺得仲係對神經唔公平既
你開隻人黎打我啦~
你都話啦,我有心同明教打
咁你咪開其他門派黎同我打囉...
幫神經討回公道囉
講真
有第2個人出喇叭叫我隻揪我好歡迎嫁
人地如果勁既話我最多咪輸
有咩所謂
回復 支持 反對

DDG 天龍888 佢2個係神經個2隻狗
回復 支持 反對

你真係得把死人口  唔知你真人係d咩人   你好黑人憎 樓主 你好煩
天龍888 發表於 23-6-2009 16:37

我聽人講你就係神經wo
你緊係唔知我真人係咩人啦
不過我就知神經你真人係咩人呢
無撚料扮四條
係屎塔hi野到甩鞋,要人攙扶出黎
呢個咪你真人囉....
你話我煩
我睇你咪一樣咁煩
剩係識係喇叭鳩吹
叫你黎打又冇出現~~
回復 支持 反對

你on居姐...又要同佢打[[onion_55]]

打左又唔訓氣...上黎嘈嘈幣[[onion_64]]
DDG 發表於 23-6-2009 16:41

咁係因為頭先佢爆完喇叭屈我粒水就維護
我先上黎呢個網開post澄清姐
事後維護完我3催4請神經大俠黎打佢都唔打...咁又點解呢??
維護前佢仲同全ser人講佢打我粒水走佬淆大底
回復 支持 反對

樓主真好笑...合你心就thx人 唔合你心就叫人on 99!!! ^^ okokok你講得最有道理^^ 你最公道 ^^

比個意見你....叫果條pk唔好著衫...只用魚竿去打^^ 你都要wor....... 公平晒....

支持樓主!!!!!!!!!!!!!!!!!樓主萬歲!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

呢d咪on9仔囉  人地話你搏出位冇錯
人地角色有名氣    你咪一世跟人地影子做人囉   人地明教你上晒火坑同人打跟本就係咁針對人尼打
人而因為人地唔會為左一個垃圾上晒玄坑    所以你一定有優勢     如果佢換哂冰攻 咁你係咪上晒冰抗(唔好扮醒  我知冰對明教冇咁明顯 只係比喻d傻仔)
你冇哂其他抗其他人都只當你係一舊垃圾  (好似鬥獸棋咁 益智又岩小朋友玩...你老鼠食到大象 又點你只係一隻老鼠  呀貓呀狗都食到你)
稻中d人咪鍾意咁搏上位囉^^ on9~

成日叫佢打前咪食藥
不如你叫佢打之前唔好用刀.....咁佢一定唔同你打   咁你出喇叭話佢凹水咪型仔囉^^ kai子
回復 支持 反對

呢d咪on9仔囉  人地話你搏出位冇錯
人地角色有名氣    你咪一世跟人地影子做人囉   人地明教你上晒火坑同人打跟本就係咁對人尼人
而因為人地唔會為左一個垃圾上晒玄坑    所以你一定有優勢     如果佢換哂冰攻 咁你 ...
奉陪 發表於 23-6-2009 17:26

傻仔垃圾少林上手既塵影認得你啦
你估個個都好似你咁低b玩4lv石咩

我知4石一粒+35抗要上十幾粒先有4百幾火抗
不過6石一粒就+70啦
邊個話我冇其他抗??
我其他抗都有200~300,高過唔少人啦,我覺得夠用咪得囉

你講野真係夠好笑
上玄抗就一定要為打我既
全個ser係咪得我一個有玄攻呀
用下你個西腦囉
白撚痴