打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [HKGUNZ]問題

關閉 [複製鏈接]
我同superxxbb打過,好冇禮貌,姐係串
成鬼日剎左人就係到做d按"~"果個串人action
仲要射屍!我都覺得好難忍!

你唔夠人打佢串你又有咩問題?
佢射你屍   你咪用死屍shot射殺返佢lo
d人...唉,冇品2字,勁就勁la,又要串

冇品?tk有品?
仲有之前光明gunz好似話乜鬼野"神點"
好心la,香港人...唉,連d正常weapon同clothes都要點(貪$)

你知唔知開私服要幾多電費?
佢同D玩家收少少錢等佢唔洗比咁多錢又有咩問題?
你試下日日24小時開機睇下電費多幾多

大家玩下trinity gunz,入去望下d劍同槍
正過hk gunz 10000倍!

trinity gunz入邊D野 GZ大把  你自己去望下   棵女裝都有
自己改都仲得 369

trinity gunz同外國佬玩F12神技?
回復 支持 反對

回覆iceninja05

據我所知
神點只係用黎買神裝
買極大部分普通裝(include正服既點裝)都唔洗錢

另外,點既裝先為之'正'?
我地hkgunz d人係玩技術為主
我諗你所謂既正裝
應該係1000hp衫褲   1000dmg槍劍?
回復 支持 反對

講真- -香港人有邊個唔會串人先-
如果你想殺人爽D既話當然要玩香港既私服
GM都好人,依家D裝備都加緊
完全無"神點"呢樣野
如果你想搵好人就pm我啦A__A
回復 支持 反對

又係一喲無聊問題~_~
人地做動作串你
你可以唔理
你有實力 你都可以殺返佢
其實我認為做喲動作唔代表冇品~_~
大把人都各我做動作
我都唔理佢~_~  佢地覺得有型 由得佢做
其實呢喲野只係樓主你心點諗既ja...
回復 支持 反對

10# 魔鬼小子 我真係,唉
你係冇錯,e個係gunz的一個action
有時KO左人踩住人做ed action冇問題
但係禁就好明顯串人,你古我比人串好好受?
如果跟你禁講
禁姐係話,係街見到有人仆親,就話抵死,
個人問你做乜禁話佢,就話香港有言論自由,
想點講就點講.
唔洗林下人地的feel?
回復 支持 反對

11# mR1999 我有tk?
回復 支持 反對

你自己受唔受到你問題
唔夠做又要嘈?唔知邊D人冇品呢
d人...唉,冇品2字,勁就勁la,又要串
所以我中意外國ser多過hk ser(冇品同串的問題)
仲有之前光明gunz好似話乜鬼野"神點"
好心la,香港人...唉,連d正常weapon同clothes都要點(貪$)

大家玩下trinity gunz,入去望下d劍同槍
正過hk gunz 10000倍!

你打E渣野個時又有冇理過我地feel?
你E架講衰晒香港GUNZ界的人
識話人唔識話自己?

唔夠人做就唔好嘈啦
又要面又廢又要嘈
我諗Gunze隻game唔係好岩你
你估BB/我地岩岩玩會未比人串過?
回復 支持 反對

10# 魔鬼小子  我真係,唉
你係冇錯,e個係gunz的一個action
如果跟你禁講
禁姐係話,係街見到有人仆親,就話抵死,
個人問你做乜禁話佢,就 ...
iceninja05 發表於 18-4-2009 15:00

我feel好開心~
好有挑戰~
冇你ed人~比人hi下~禁下"8"到話唔開心~

抵死米由得佢話囉~
甘好似人地廢過你好多~
又要串你~ 我到覺得你一定到話佢抵死嫁喇~

你制係識得話你點樣自己feel
咁你話我~我feel好過?
又係我唔岩囉~講哂喇你~
回復 支持 反對

我完全唔覺得比人殺左之後 做個d動作我會唔開心-_-
我覺得冇所謂

有時e  d咁既動作會令我梗加比心機去殺佢 再做番個動作比佢睇
回復 支持 反對

起佢個角度黎講..
俾喲唔識既人做動作係有點兒唔受既..
算啦...
雙方都收一收..
唔好做動作吧
回復 支持 反對