查看: 21945|回復: 31
收起左側

[綜合討論] 為刺客平反!!大家投一下刺客比唔比用隱身and戰隱pk同pvp

近日改版刺客比人改左招閃!好多其他職ge人都話好!雖然我十萬個唔願意但改左就改左!我一度想放棄e個職業什至e個遊戲!但比我見到一個神手刺客同我講改左版都有得打!於是我就係咁同人打諗解決方法!一開係咁比人殺!但後來諗到係咁用戰隱黎打!跟住d人就比我殺!有隻狂戰就話,你係咁隱點打呀??仲要周圍行黎行去!咁打咩呀??但係佢咁講姐係要隻已經唔識閃唔識-傷ge刺客同隻攻高防高血長ge狂戰企係度砍,咁姐係要比你殺喇!如果連隱都唔比就不如唔好要刺客e隻職喇???大家認為刺客比唔比隱先???大家比d客觀講法喇!!唔好為左改廢人地職等自己職勁ge心態黎講喇!唔該大家投一下喇!!
單選投票, 共有 23 人參與投票
100.00% (23)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

佢都kai !!!
狂戰唔好衝刺
元素唔比用暈技
神官/祭師/聖誕唔比用補血技
遊俠唔比用遠攻
地獄唔比用召竉好唔好?

每個角色有唔同既特色!! 唔同既pk技巧
刺客用隱   只要出範圍攻就會迫番佢出黎!!

佢打唔嬴咪唔好打lo~
佢行埋隊友堆咪得lo~
你一打佢佢就有隊友幫手  只係佢唔識玩o者

多數我打打下d刺客隱(如果我打到佢得番1000血左右  我就會企係度  等佢出黎就暈佢
如果佢仲有好多血  我就會係咁走  走到隊友附近  )

廢人鐘意廢up唔使理佢  無人會幫佢講好說話的~
我十卜你~
回復

我頭先單p ge!我唔敢戰埸住!以前裝唔夠好都好易玩戰埸唔易死!而家發現未齊裝唔好玩戰埸!真係可以圍死同埋佢地成班一齊組定!!!我果邊得d30幾lv同一隻40但得3000幾血ge元素!簡直唔洗打!所以決定要整齊裝先玩番戰埸@@而家都係單p住先!佢真係有問題又話我係度隱又話周圍走!佢都可以周圍走ga!佢都有得衝鋒ga!佢都有範技ga!輸左就咁多野講wor@@
回復

我頭先單p ge!我唔敢戰埸住!以前裝唔夠好都好易玩戰埸唔易死!而家發現未齊裝唔好玩戰埸!真係可以圍死同埋佢地成班一齊組定!!!我果邊得d30幾lv同一隻40但得3000幾血ge元素!簡直唔洗打!所以決定要整齊裝先玩番戰埸@@而 ...
帥小餅 發表於 21-3-2009 21:39

範圍技唔係可以迫隱出黎嫁咩-0-?????

<貴族><---戰場公會     成日組埋一齊打戰場
佢個公會勁多人  都拎左黑戰馬
會長 貴族戰神(狂戰)<---  +9既斧   做左殺4000人既任
會員 逆文(刺客) <---  一把+9藍劍   一把+7血薔薇

2大勁人
回復

貴族戰神同佢p過!打到佢2000~3000血都輸左!因為佢d裝同我差太遠!
逆文未p過不過戰埸都殺過佢圍佢果時殺到!
兩個都係改版前!而家就唔知喇!
唔知佢公會收唔收人呢???不過我可能係最窮ge會員@@
回復

貴族戰神同佢p過!打到佢2000~3000血都輸左!因為佢d裝同我差太遠!
逆文未p過不過戰埸都殺過佢圍佢果時殺到!
兩個都係改版前!而家就唔知喇!
唔知佢公會收唔收人呢???不過我可能係最窮ge會員@@ ...
帥小餅 發表於 21-3-2009 22:32

我40lv就入佢會-0-
升1lv
回復

咁不如一齊入佢公會@@
回復

咁不如一齊入佢公會@@
帥小餅 發表於 21-3-2009 22:47

佢收40或50lv常打戰場的
我升多1lv先入得
回復

岩岩果個狂戰公會d人係咁煩住我!之後話同我p之後我p完贏左!之後係咁話我小佢媽媽lo>3<
總知係輸左唔服之後係度吵!又係度話咩開正身ac同你p埸!總知煩到爆!輸左仲要攪咁多小動作!!
回復

岩岩果個狂戰公會d人係咁煩住我!之後話同我p之後我p完贏左!之後係咁話我小佢媽媽lo>3<
總知係輸左唔服之後係度吵!又係度話咩開正身ac同你p埸!總知煩到爆!輸左仲要攪咁多小動作!! ...
帥小餅 發表於 21-3-2009 23:05

最憎ED人-0-
輸就輸啦
回復