查看: 3234|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

兩部只能活一部.....請求各位俾d意見

話說小弟看見版上的"新年$買新mg"後,
想說也買一盒回來
但新年未去拜年,財力不足,只夠買一部
而今天小的去了模型店走一轉
只有兩部合眼緣
1.Zeta plus C1 $225

2.Wing Gundam Ver. Ka  $235

zeta我從很久以前就喜歡..由其是那把30cm長的武器....外型也是其中一個原因

w則是顏色較鮮艷.....外型也是不錯....

現在的我真的六神無主....請求各位俾d意見我吧....
(ps圖片轉自一個素組網)
回復

話說小弟看見版上的"新年$買新mg"後,
想說也買一盒回來
但新年未去拜年,財力不足,只夠買一部
而今天小的去了模型店走一轉
只有兩部合眼緣
1.Zeta plus C1 $225
2.Wing Gundam Ver. Ka  $235
zeta我從 ...
alabama 發表於 13-2-2009 19:54

我幾鐘意ka版d機
所以我選wing
回復 支持 反對

我個人比較鍾意Wing Gundam  
e d野好難比意見既,見仁見智姐
   一係你是但買一部 等儲夠錢再買第2部lo 囧
回復 支持 反對

我覺得wg好d
回復 支持 反對

ka wing 吧
如果買zeta 就買v2.0
回復 支持 反對

我個人比較鍾意Wing Gundam  
e d野好難比意見既,見仁見智姐
   一係你是但買一部 等儲夠錢再買第2部lo 囧
澤田﹏綱吉 發表於 13-2-2009 21:07

我都有捻過.....話說我整模型速度不是很快(每天只有1-2小時,加上又系慢慢"磨")
話吾定其中一部未整完,已經買左第二部 囧

咁....兩部邊架比較難見?
因為屯門我凈系去開兩間.....
一間大型d,但無ver.ka w
一間隨時關鋪ge...就無zeta plus c1  
吉之島果d運吉勁貴,所以無去睇
回復 支持 反對

WING,本身我鍾意WING GUNDAM ,同埋.你貼果部幾銀..我見D模型店多數都放到高高在上.唔敢問..
回復 支持 反對

WING,本身我鍾意WING GUNDAM ,同埋.你貼果部幾銀..我見D模型店多數都放到高高在上.唔敢問..
*小霖* 發表於 13-2-2009 22:25

我貼果部ver.ka wing 賣$235,雖然果間鋪都系放得好高.....但盒野貼住張紙寫住....

有d mg FA ZZ..沙薩比..pg..果d放得仲高.....我望都吾夠擔望= =
回復 支持 反對

我都有捻過.....話說我整模型速度不是很快(每天只有1-2小時,加上又系慢慢"磨")
話吾定其中一部未整完,已經買左第二部 囧

咁....兩部邊架比較難見?
因為屯門我凈系去開兩間.....
一間大型d,但無ver.ka w
一間隨時 ...
alabama 發表於 13-2-2009 22:24

你講果間隨時關鋪係就黎汁笠定係咩~_~
回復 支持 反對

你講果間隨時關鋪係就黎汁笠定係咩~_~
澤田﹏綱吉 發表於 14-2-2009 09:45

汁笠...因為之前見過間鋪系吾同地方開....
汁笠一段時間又開返....但今次吾知會吾會....
回復 支持 反對