打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 睇黎513汁ga啦 快去貓貓啦xd

關閉 [複製鏈接]
叫幻想收皮 你玩左之後一定後悔
回復 支持 反對

新幻想魔力做埋d咁既分析

魔xonline來說一下

人數 看一下 平均200-300人 很多吧 收入破萬[不會沒有吧= =在討論區這麼多商寵及求教入數的]

是破萬 破萬的月入 但 很不好意思的說句 這是一個 有錢能做得到很多事情的服

所以很多人給他買東西 才萬元收入... 200-300人的服 做到這樣 才1萬多些收入...

513cg來說一下

人數 看一下 平均2500-3500人 極多吧...收入估計破5萬月入[這是之前51xcg玩家當會計師計算出來的]

極多吧 5萬元 多是什麼 一個抽獎系統 令他發財 因為 用200元抽那個獎 抽的東西有90%機會超過300元

不然就很多玩家去買來抽 轉售吧! 2500人-3500人 只推出抽獎系統賺錢 什麼都不追求更新 到現在才剛剛開始更新亞城

是魔xonline的10倍人數 不太搶錢的 就算是到現今最平衡的服 香港服最頂端的人數 3500人...才破5萬元

喵xx球魔力來說一下

人數 看一下 平均我不太清楚 就算是350 很多啦 比魔xonline還多 這個算是半bt服 詳細情況我不了解 所以不說了

百分x魔力來說一下

不怕公開 他們是有系統的 他們籌錢開服 我本人自己覺得最強的對手都是他 就不知道他贊助做出來的 會否不平衡 就是我跟他的對比點 , 他們還未開服 所以我不清楚後來

紫x魔力來說一下 平均上線人數300-400人

超級的商城系統 配合bt魔力服 不是頂端的bt 只是普通的bt , 他明顯說是商城 真的在出售一些令人物超級方便及增強的東西

出售vip等等 他最大的收入來源 是什麼!? 就是台灣玩家的 因為 7-11ibon太方便了吧 他明顯是一個商業性的服

估計收入超過3萬-5萬 [追上513收入的呢! 因為什麼!? 明顯是商店 做出了7-11ibon 台灣玩家入數方法 願意買就買了]

雖然有良性分析係好 不過我認為佢唔應該講咁多野囉 話哂佢自己都用作商業用途 仲同人比
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 2-8-2008 22:20 發表

人數 看一下 平均200-300人 很多吧 收入破萬[不會沒有吧= =在討論區這麼多商寵及求教入數的]

是破萬 破萬的月入 但 很不好意思的說句 這是一個 有錢能做得到很多事情的服

所以很多人給他 ...

有商城就叫 商業用途嗎 唔該該唔好針對513 唔該 主機商 你估唔洗收錢嫁

回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 2-8-2008 22:20 發表

所以很多人給他 ...

收撚皮啦!@講甘多野,顧掂自己先講野,你知唔知好撚多人睇你唔撚順呀,講埋一大堆垃圾,多字大哂呀!
回復 支持 反對

講得好 ray[[bao_01]]
回復 支持 反對

gag post xdd.
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 2-8-2008 14:20 發表

所以很多人給他 ...

513月入有冇5萬咁多啊  如果有 佢仲唔長開屈錢咩  有邊個會覺得錢太多 唔去搵?= =

回復 支持 反對

我最憎d人話傑搵夠錢先唔開ser,唔洗受我地氣-.-

我想問邊個會嫌錢多,仲有傑根本可以唔理我地有冇話佢,因為傑佢又米對住部computer同我地講野,你估佢驚咩~!(總括冇人會嫌錢多,同埋佢果ser有甘多人,佢汁左米倒自己米?)
回復 支持 反對

原帖由 rayhope 於 4-8-2008 15:09 發表
我最憎d人話傑搵夠錢先唔開ser,唔洗受我地氣-.-

我想問邊個會嫌錢多,仲有傑根本可以唔理我地有冇話佢,因為傑佢又米對住部computer同我地講野,你估佢驚咩~!(總括冇人會嫌錢多,同埋佢果ser有甘多人,佢汁左米倒自己米 ...

做d咩可以搵到錢 又唔洗受氣?
回復 支持 反對

唔玩513都唔玩喵喵 on9
回復 支持 反對