打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 小弟跟另一個AOC玩家對戰一場(激)

原帖由 靚人有靚圖 於 21-7-2008 21:06 發表
既然你堅持自己冇2控1, 我都好想領教下閣下神級實力, 幾時約個時間指導下我咁???

我知道自己無做過,對得住自己對得住遊戲入面另一個人就可以
唔使同其他人交待
原帖由 愁雲 於 21-7-2008 22:37 發表
佢咁講即係好有信心win,可能勁人黎...記住放檔俾我地睇

咁我即係唔使打=_______=
我未夠班同高手打[[bao_22]]
回復 支持 反對

真金不怕洪爐火~~既然你咁堅持冇2控1就同我玩場吧
有咩好淆~~你如果真係有依個save ge實力唔駛驚啦
大家話係唔係先,成日打埋d肉肉post save上黎,打d勁少少ge就2控1
咁ge垃圾save邊個想睇
回復 支持 反對

用個咁既空acc黎串人,
不如自己打返幾場post黎睇下值唔值得人地同你打.
回復 支持 反對

原帖由 靚人有靚圖 於 22-7-2008 16:22 發表
真金不怕洪爐火~~既然你咁堅持冇2控1就同我玩場吧
有咩好淆~~你如果真係有依個save ge實力唔駛驚啦
大家話係唔係先,成日打埋d肉肉post save上黎,打d勁少少ge就2控1
咁ge垃圾save邊個想睇

靚人有靚圖既然你咁勁,
又吾分享下你d傑作比人欣賞下?
我好想睇你既save,求你比我看看可以不?
回復 支持 反對

re: chun
我一向都係依個ac,少用咁解姐,唔係你講ge咩空ac

re: chun & 愁雲
我係睇唔過眼樓主2控1之後仲要post save依d咁ge行為姐
挑佢,佢又唔肯打.....佢肯打就大把save睇啦
依家佢唔肯打,你地叫我post自己d save,老實講,我平日真係好日都唔打次1v1
4v4會唔會save你地自己平日上網打都好清楚
如果真係要我堅持post save冇問題,我最多去打幾個番黎post,但係問題係我post完樓主係咪就應戰先
如果唔應戰,我白白走去打幾場save黎post為乜??
回復 支持 反對

你要堅持我2控1我都無野好講
但唔代表你想挑戰我我就要接受

同埋我呢排都無轉名既打算
你開多D 1v1中手區撞到我都唔奇
回復 支持 反對

一係一齊打AI
唔知你肯唔肯
回復 支持 反對

開多d1v1可能撞到你???咁同你應戰有咩分別??
或者講白d~你有個fd我識,名係依到就廢事爆啦,你唔信我可以隨時搵埋佢同你3個msn下
佢睇完都話你2控1,話平日同你打根本唔係咁ge實力
我諗冇乜野比起一個同你玩開ge fd証明你2控1更加有說服力啦可??

咁大個人,錯就要認,打就要企定,你做得出應該一早預料到後果係咩
我亦都唔怕講到明,你post依個save ge對手係我朋友
當然你係堂堂正正贏,我恭喜你
但係依家事實擺係眼前,連同你玩開ge人都篤你出黎
我諗依次我以一個幫朋友出番啖氣ge理由黎挑你,應該十分充份啦可??
2條路你揀,一係道歉認衰,一係打
打ge話1v1,2v2,3v3,4v4咩方式都得,1v1可以係我地依邊俾你任揀人同你打

至於咩一齊打ai 個d.....留番俾你同你班朋友玩,我冇時間哂係依d無聊野上邊
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

信心十足
我代表樂古aoc新手~中手玩家多謝你地兩位

回復 支持 反對

原帖由 靚人有靚圖 於 22-7-2008 21:16 發表
開多d1v1可能撞到你???咁同你應戰有咩分別??
或者講白d~你有個fd我識,名係依到就廢事爆啦,你唔信我可以隨時搵埋佢同你3個msn下
佢睇完都話你2控1,話平日同你打根本唔係咁ge實力
我諗冇乜野比起一個同你玩開ge fd証 ...

同你打就唔會架喇
不過我都想同返果個人再打多幾場

至於你話有個人識得我
我唔知exactly邊個
但我知道係邊幾個(如果你係講真話既話)
佢地都無人同過我1打1過
又點會知到我實力?

同埋你如果有睇晒之前我放果13個記錄
你會睇到我實力唔係場場都keep到
有D係岩岩訓醒打
有D係當日打左十幾場、熟習晒先打
呢場係近期打得較為好既一場
你可以唔信

仲有你話我用輕騎拉佢D長槍(雖然我仲係睇唔到呢一幕)
假設真係有人幫我控D輕騎
我亦都認為對手會因為無人幫我控D輕騎而嬴返我轉頭
佢輸唔係輸果幾個村民死左
而係輸太遲升輸軸、早升帝過我又搶唔到優勢
回復 支持 反對