打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 開創角色匿稱

="=依個遊戲對電腦要求高掛..

我開佐ac..

但系斷佐先,,

跟住就無上..
回復 支持 反對

我冇咁好耐性-.-

log in 又要一直試

試完開人又一直試
回復 支持 反對

唔得既...小= =
回復 支持 反對

- -金日得左啦,開心到想死
係要入到去,如果唔得,係咁按確認2-3下,如果都係唔得,ait加f4吧(姐係走)
之後再入,再正好d野,再按確認2-3下,如果仲係唔得,
係咁出,係咁入
回復 支持 反對

原帖由 663257988 於 14-7-2008 07:25 發表
- -金日得左啦,開心到想死
係要入到去,如果唔得,係咁按確認2-3下,如果都係唔得,ait加f4吧(姐係走)
之後再入,再正好d野,再按確認2-3下,如果仲係唔得,
係咁出,係咁入

開到咪好囉~恭喜~
回復 支持 反對

我一次就得了,係咪你地個名有問題
回復 支持 反對

原帖由 oilegg 於 14-7-2008 13:17 發表
我一次就得了,係咪你地個名有問題

應該唔關事~今日官網有"最新消息"公告,好似係話創人物時遇到咁既情況就按多幾下確定,
而且我創人物時都係改「凌雪」應該唔會因為ID既問題呱,我都搞左一輪先創到。
回復 支持 反對

哦,
我都係一次就K.O左嚕xd
回復 支持 反對

体育?施

体育?施有限公司是一家体育?地?施???造公司,?事体育???地、???施的?目策划、方案??、体育工程施工和售后服?。?目包括:网球??球?、羽毛球?PVC橡?卷材、塑?跑道、足球?人造草坪、幼儿?EPDM?性地面、壁球?、高?夫,泳池、桑拿等工程。公司同?生?、?售?地体育?地配套?施,健身器材、儿童游???、星牌台球等康体??。

体育?施公司以“??做人,?信做事”“?量第一、全程服?”?宗旨,?格?行??、??有?体育工程的?准和?范,?用?提供?原料到成品、?基?到面?、???、施工到??的??化、?准化配套服?。?借??丰富、素?优良的??人才、雄厚的施工技?力量和名牌?品?量,公司在同行、用???得了??,?立了?威的形象。 在未?的???程中,公司???以科研?新?企??展?力,以??的服?、??的品??理念,以用?所需?已任,?信?本,再??煌,再建丰碑,用??行??中?体育?展作不懈努力!
回復 支持 反對